發新話題

【九龍區月賽】: 3月24日 (星期一) 8:00-11:00pm 歌和老街(完)

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-25 10:02 發表

哈哈 .... 當時係味 yy 做 求正 先 ... 許克住汝架喎 ...嘰嘰嘰
Yes ar...Everytime YY 做 求正, I lose ga.....why is that???

引用:
原帖由 james007 於 25-3-2008 10:08 發表

Yes ar...Everytime YY 做 求正, I lose ga.....why is that???
邊個叫你成日顧住望住佢丫

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-25 10:12 發表

邊個叫你成日顧住望住佢丫
你 Yau G???  

羅殺 hing just wor up jar???

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-25 10:13 發表

yy 邪過 汝塊邪膠
Gum 邪???  

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-3-25 10:15 發表

你既情況比我好, 我就每次計分都輸的
then play more games la....must learn by losing   first b4 you can learn how to win ga...

一早起身打左 10 幾個克痴....原來你班人係咁講我壞話...

昨天 007 負於秋哥, 原因是不集中.....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-3-25 10:26 發表

我知啊... 但係..我又...真係怕多人.....
唯有約人私片啦~
我排隊
香港乒乓網

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-3-25 10:26 發表

我知啊... 但係..我又...真係怕多人.....
唯有約人私片啦~
Why you 怕多人 ar?  Afraid to catch gems?

同日本妹私片

1) 貓仔
2) 44_66
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊