36 12
發新話題

投訴 ~ 野田被私有化后很少出現!

投訴 ~ 野田被私有化后很少出現!

論壇出現過數位女神
先是aa5436, 然后是YIU YIU,
再而有日本妹, 跟住有三文治小姐.......
再出現野田妹.....現在一個個比人私有化......

女大真的是不中流........
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

唔關事呢,,,係野田忙左好多啫
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

-.-做咩又擺我上枱

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-11-24 00:41 發表
-.-做咩又擺我上枱
鬼叫你KO左佢個隊

乒匯乒乓球會

Eric係隊長,一切入佢數得家啦,我e d係小角色,唔關我事

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-11-24 00:49 發表
Eirc係隊長,一切入佢數得家啦,我e d係小角色,唔關我事
但你有份ko佢

乒匯乒乓球會

咩有講起小王子咩?@@"

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-11-24 00:49 發表
Eric係隊長,一切入佢數得家啦,我e d係小角色,唔關我事
唔好入埋我.....

我覺得野田比私有化都好正常!5通真係要等到他變成野田ee先至來拍拖咩!

野田已經步入待嫁時間啦~~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

好正常啫
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 eric985281 於 2010-11-24 01:15 發表
咩有講起小王子咩?@@"
係囉, 乜有講起小王子咩? 唔通其一件私有化案件係同小王子有關?

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-11-24 02:56 發表

係囉, 乜有講起小王子咩? 唔通其一件私有化案件係同小王子有關?
佢可能私有化左ERIC,,,,搞到ERIC冇晒力拉爆秋伊

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-11-24 03:05 發表

佢可能私有化左ERIC,,,,搞到ERIC冇晒力拉爆秋伊
拉唔爆秋伊....係好正常既事

原本topic的內容唔係咁,比人修改左,但我唔想講返起原本的內容,因為好 恐怖

講姐一年一度

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-11-24 10:13 發表
原本topic的內容唔係咁,比人修改左,但我唔想講返起原本的內容,因為好 恐怖
講竹9分享下啦......

應該係內容入面的一位俾小王子私有化左

36 12
發新話題