發新話題

【新婚之喜】Photo Share

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

【新婚之喜】Photo Share

相片已得PUN 少允計許向大家分享,
但KC 張相登唔登好呢? E 個重作都是交番比亞家
稍后仲有, 請留意

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

貓哥果然係非常高效率,論壇冇左你真係5知點算^^
而且今日見貓哥對攝影何其專業,一絲不苟,絕不比打波遜色
如果盤哥冇左你呢位兄弟,一定失色不少呢。
在此很榮幸與論壇貓哥一同共事,亦在此再恭喜一對新人佳偶天成.

貓哥D攝影器材真系幾專業!

支持 , 繼續+相

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-11-18 02:57 發表
貓哥果然係非常高效率,論壇冇左你真係5知點算^^
而且今日見貓哥對攝影何其專業,一絲不苟,絕不比打波遜色
如果盤哥冇左你呢位兄弟,一定失色不少呢。
在此很榮幸與論壇貓哥一同共事,亦在此再 ...
阿貓一向都咁專業嫁啦.  今次係佢再出山之嘛.....
再次借呢道恭喜阿盤.  新婚愉快, 幸福美滿.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

點解KC 咁晚上返到屋企上網.....莫非把握到上升期打波, 如果係便弓起晒, 加油. 我全子未持你,

我一D都唔專業,玩下姐, 昨天亞PUN的攝影師才叫專業, ANYWAY 我都開心同你一齊做兄弟,
香港乒乓網

BTW, 放羊的相不是我影架, 我只是影他的ALBUM
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-18 14:10 發表
點解KC 咁晚上返到屋企上網.....莫非把握到上升期打波, 如果係便弓起晒, 加油. 我全子未持你,

我一D都唔專業,玩下姐, 昨天亞PUN的攝影師才叫專業, ANYWAY 我都開心同你一齊做兄弟,
小弟一向都咁晚上網啦,你無理由5知wor.

btw,你太謙啦,你當日未show哂你d架生姐

祝 KC 馬到功city
香港乒乓網

由尖沙咀,去大角咀,再返石塘咀,2:00前無理由返唔到屋企。。。。
你究竟果晚去左邊,不如上來分享下。
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-19 11:59 發表
由尖沙咀,去大角咀,再返石塘咀,2:00前無理由返唔到屋企。。。。
去左邊呢.....?唔通夜麻麻去左打波?

唔知kc把唔把握到上升期
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-19 13:21 發表
唔知kc把唔把握到上升期
打開粒仔應該熟識d家wor

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-19 11:59 發表
我一向都好晚先上網呢,都5係今日的事wor

引用:
原帖由 eric985281 於 2010-11-19 13:25 發表

打開粒仔應該熟識d家wor
阿家5好玩小弟呢,我依家暫時掛拍,都5識打波lol,何況打上升期.....@@

我只是想知,由尖沙咀去大角咀再返石塘咀要多久時間
香港乒乓網

發新話題