25 12
發新話題

【週六通州街早場】11月20日 (星期六) 11am - 1pm,已book場!

【週六通州街早場】11月20日 (星期六) 11am - 1pm,已book場!

壁球室#2 & #5:2台2鐘

玩法:首1鐘練習,第2個鐘玩2上2落
費用:按到場人數均分

本波局提供多球供練習用,參加者請帶備自己球拍出席。

現在有:
1) Poon
2) 防弧王子
3) old cake
4) Martinluk
5) tommy
6) mhz
7) baggiojk
8) r_t

FULL

新朋友參加請於報名同時,PM閣下之name & 電話給我以便聯絡之用,謝謝

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2010-11-17 14:26
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 防弧王子 於 2010-11-17 13:45 發表
join
welcome!
I haven't your phone number, please PM to me, thank you!

join
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

join join join

引用:
原帖由 martinluk 於 2010-11-17 15:32 發表
join join join
welcome old cake & martin!!!

我參加!

引用:
原帖由 Georgett 於 2010-11-17 18:32 發表
我參加!
因為只book左一張台...sorry...full la...next time!

不過...通州街好似仲有台,如你不介意book多一張台...可以大家一齊玩架!

poon 兄,我book了table 2,11am-1pm,2 tables 一起玩。

星期6呢個鍾數要返球會添joint唔到law

引用:
原帖由 Luban 於 2010-11-17 23:38 發表
星期6呢個鍾數要返球會添joint唔到law
仲未曾同luban打過tim!!
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 tommy 於 2010-11-17 23:32 發表
poon 兄,我book了table 2,11am-1pm,2 tables 一起玩。
好呀...可以一齊玩..
咁你仲有無搵其他人..又或者用埋我呢個post再recruit多一兩個人???

引用:
原帖由 old-cake 於 2010-11-18 00:29 發表

仲未曾同luban打過tim!!
uncle old-cake 有機會請你多多指教

引用:
原帖由 poon 於 2010-11-18 02:28 發表

好呀...可以一齊玩..
咁你仲有無搵其他人..又或者用埋我呢個post再recruit多一兩個人???
ok, 你加啦, 只我一個!!!

引用:
原帖由 tommy 於 2010-11-18 08:36 發表

ok, 你加啦, 只我一個!!!
thank you Tommy兄!!

仲有位...仲有位...

咁遠架

i join, thx

引用:
原帖由 BDH 於 2010-11-18 21:31 發表
咁遠架
深水步都遠!!!~~~~~
沙田你都未話遠喇....哈哈哈!!!
來嗎?

引用:
原帖由 mhz 於 2010-11-18 22:12 發表
i join, thx
welcome!~

25 12
發新話題