發新話題

"秋伊" 受傷了

我明天上大陸,可能同她一齊回來。看情況la,如無意外星期五她才到,到時何文田會有乒超比賽,但她有傷在身,可能只打1﹣2塲,所以我話不一定來。今次秋伊來時間很短,我會看看有無人想與她打波,明天再問她有無時間。請稍等等。
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

放心我地會玩得好開心,會與你分享
香港乒乓網

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2010-11-8 22:42 發表 佢好靚女啊!!!  
真人比相片還漂亮呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 44_66 於 2010-11-9 13:41 發表 我會盡快ko許地試下趕黎
師兄加油呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

我想要video,不過唔知12號黎唔黎到,如果黎到我會帶手指!

if u cant come, u can ask someone to help u
or i go "8 0 Bird" later
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-10 09:03 發表
if u cant come, u can ask someone to help u
or i go "8 0 Bird" later
唔該晒貓兄,咁你幫我KEEP住先等你有時間過黎百靈鳥玩先俾我啦!THX Y!

tom
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-8 23:19 發表
係我心目中野田是論壇最靚的,無人能代替。
同時野田亦是最溫柔的,打波無人及她 c文,從來都唔draw人,亦永無發牌氣
你唔駛再講啦,
你心裡面得中文ee架
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-11-9 00:54 發表

係我心中,,,野田咩都係最好呢
唔好咁高調啦你,
唔好學左廠長d 野先得架!

引用:
原帖由 44_66 於 2010-11-9 09:31 發表
真係黑呀 ...... 果日要湊鬼 ......
冤鬼纏身??

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-11-12 13:37 發表

唔好咁高調啦你,
唔好學左廠長d 野先得架!
我都唔覺tim ^^
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

秋伊傷了, 不能打比賽
香港乒乓網