41 123
發新話題

百靈鳥球會11月份月賽

百靈鳥球會11月份月賽

百靈鳥球會11月份月賽FULL
2010年百靈鳥球會11月份月賽
日期:23/11/2010(二)
比賽時間:晚上18:45-21:00(18:00-18:45為熱身時間,正式比賽開始不設掃球)
地點:香港鰂魚涌船塢里10-12號長華工業大廈9樓乒之館
檯數:四張
賽制:分4組(共20人),每組5人,小組循環,每組首2名出線,然後打淘汰賽(不設下線比賽)
*分組比賽三局二勝
*8強,4強及冠軍戰五局三勝
費用:$40(百靈鳥會員確實報名及出席比賽者費用全免)
獎品:冠軍($100禮券或同等價值乒乓球用品)
          亞軍($50禮券或同等值乒乓球用品)
          季軍(紅雙喜三星乒乓球{6個裝}一筒)
賽程:(每組參考百靈鳥球會每月排名或乒總排名,安排一位種子)
參賽資格:百靈鳥會員及各球友
*百靈鳥會員亦需報名作實
*報名人仕(包括後備)請於18/11-20/11(中午12:00或前)pm或電話給本人作實!
*如於21/11才宣佈退出者(包括會員),都必須繳交有關費用!
*曾放飛機者恕不接受報名!
會員:
1.巨祥(十月份百靈鳥月賽亞軍)(confirm)
2.光(confirm)
3.瑋仔(丙組高手)(confirm)
4.eddie(confirm)
5.祥仔(confirm)
6.大偉(confirm)
7.jlamlam(丙組高手)(confirm)
8.alan(confirm)
9.阿國(十月份百靈鳥月賽殿軍)(confirm)
10.橫打信(甲組高手)(confirm)
貴賓位:
1.fanlam(confirm)
2.KWOKMING78(甲組高手)(confirm)
3.大眼仔(confirm)
4.輝(confirm)
5.JACKHO(丙組高手)(confirm)
6.PHANTASY(乙組高手)(confirm)
7.乒乓小王子(十月份百靈鳥月賽冠軍)(confirm)
8.rainbow(confirm)
9.chowyiumo(confirm)

carfielddog記得預埋我呢個史波的人呀!

l.join......thx

我又Join,預埋我呀,吾該哂!

JOIN

屎波瑋join

引用:
原帖由 小閒 於 2010-11-3 10:51 發表
l.join......thx
小閒兄WELCOME!

回復 4# 的帖子

WELCOME!

回復 5# 的帖子

WELCOME!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2010-11-3 11:16 發表
屎波瑋join
WELCOME!咁都叫屎波?被你衝爆果d叫乜

引用:
原帖由 eddieho 於 2010-11-3 10:30 發表
carfielddog記得預埋我呢個史波的人呀!
WELCOME!名師出高徒,唔好玩謙虛!

hi,join,thx

回復 12# 的帖子

WELCOME!

l. join

引用:
原帖由 carfielddog 於 2010-11-3 11:38 發表

WELCOME!名師出高徒,唔好玩謙虛!
我次次都比你地炒,仲唔史波人咩!

如有位可join嗎?

回復 14# 的帖子

WELCOME!

回復 16# 的帖子

WELCOME!

報名

報名

41 123
發新話題