34 12
發新話題

【兵工廠】: 一個英雄的背面

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【兵工廠】: 一個英雄的背面

好型仔

呢個係我偶像!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

賭神?

我們至高無尚的領導人

Gary Bro.
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

又比隻衰貓偷影

一個字型,你小心d, 昨天在港灣道的情景我都影了,會畫番出來,問你怕未

引用:
原帖由 Ray 於 2010-11-1 09:50 發表
一個字型,你小心d, 昨天在港灣道的情景我都影了,會畫番出來,問你怕未
你好得閒咩

一個英雄的背面 : 有點肥~~~~ 哈哈!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-11-1 10:01 發表
一個英雄的背面 : 有點肥~~~~ 哈哈!!liness" />
大Gary 都笑我

EAGLE RED
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-11-1 10:01 發表
一個英雄的背面 : 有點肥~~~~ 哈哈!!
大Gary你真好, 只係話"有點"肥, 哈哈

[quote]原帖由 家姐 於 2010-11-1 10:22 發表

大Gary你真好, 只係話"有點"肥, 哈哈

引用:
原帖由 廠長 於 2010-11-1 10:05 發表
大Gary 都笑我
我無笑, 係羨慕遮...有家姐照顧, 點會唔肥啦...哈哈..
我呢個回, 應好可能就係攝影師想我加上去的呢...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-11-1 12:12 發表

我無笑, 係羨慕遮...有家姐照顧, 點會唔肥啦...哈哈..
我呢個回, 應好可能就係攝影師想我加上去的呢...
都唔肥, 我見到上身同pat pat中間, 仲分得開2截位, 只可以用型來形容

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

[quote]原帖由 家姐 於 2010-11-1 13:17 發表

都唔肥, 我見到上身同pat pat中間, 仲分得開2截位, 只可以用型來形容

作死妳呀!!!

34 12
發新話題
最近訪問的版塊