33 12
發新話題

【泓景(保安道)球局】10月29日 (星期五)--7:00-10:00pm--Full

【泓景(保安道)球局】10月29日 (星期五)--7:00-10:00pm--Full

【泓景(保安道)球局】10月29日 (星期五)--7:00-10:00pm--FULL
7-8----  Table 3
8-9----  Table 2, Table 3, Table 5, Table 6
9-10--- Table 1,Table 2, Table 3, Table 5, Table 6

因7:00--8:00PM只有一張檯,所以安排如下:
7:00--8:00PM---雙打
8:00--10:00PM---單打

此外, 因為7:00-8:00只有一張枱,
大家等候時間可能會稍長
我們會嘗試"執雞", 看看有沒有無人簽場的枱
但最重要還是大家的包容

參加者
1 周先生
2. TYYT
3.icewood
4.John
5.kei  (arrive at 8:00)
6.ceci (arrive at 8:00)
7.Petlover70  
8.傑仔
9.Pulitea
10.ChungMing
11. Rmak2222
12.Felix
13.木子
14.Banditrr
15.明哥

Waiting

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2010-10-25 13:54

I join you

Join pls .
Felix & jojo ,tks

你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

(大衛上行之詩)  詩篇 133
看哪 , 弟兄和睦同居, 是何等的善 , 何等的美 。
這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

join, thanks

I join. thanks!

zucchini

Pls check pm
Thx

Kei

TYYT + Pulitea ...... join!!! TKS !!!

Kei,
今次僧多粥少, 不如我自動暫停一次,
好讓機會給其他新人參與, 謝謝 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

JCCLEE,
唔駛la, 你唔來, 好多fans好好失望ga!

引用:
原帖由 jcclee 於 2010-10-23 22:24 發表
Kei,
今次僧多粥少, 不如我自動暫停一次,
好讓機會給其他新人參與, 謝謝 !
係啦,不過都係依次少枱姐,下幾個星期應該吾會

kei & ceci

sorry , 29/10 有事來唔到打波啦~
請見諒 . 謝謝!

棗棗

你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

Jojo,

No problem!  

Kei

jojo
今日你們的表現超正!
雖然未能出線, 但每個人已盡了最大努力
且發揮出合理的水準
我相信, 開心的不只是你們參加者
作為觀眾的我也看得開心
kei

Kei ,

Ceci & Candy 妹在比賽中,發揮得超水準的表現。
真係好開心;)
昨天發揮未如理想,亦多謝大家的體諒!
謝謝

棗棗^.^

Jojo,

其實你既表現都ok ga, 比賽有d失準一定有ga la
不過如果你自責, 覺得請我地食餐勁野之後你會開心d
我估佢地都唔會拒絕你既
而我一定會報名la

kei

KEI ,

TKS!

Kei ,

嘻嘻~
自責??無咁嚴重呀 ....

當時我只係會忟自己打得唔好...
賽後 , 我覺得自己反思並加以改進就OK 啦.
比賽實有贏輸 , 我唔係睇得咁重...
況而已成事實啦....唔會再諗.
只好努力下次再來過.....

至於同大家食野...
可能真係要再搵日先得啦
因為來緊11月份會比較忙D...
都未必抽到咁多時間去練球~

棗棗

Jojo,
練球記住我wor

Ceci ,

好呀~
我都會抽時間見各位架
到時記得留個位俾我呀~

嘻嘻~

棗棗~

join

33 12
發新話題