35 12
發新話題

小飯好,還是秋伊好?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
你之前都揀咗啦,左手長膠嘛…

引用:
原帖由 歐少 於 2010-10-18 11:59 發表
最好就系135小飯,246秋伊 兩個都在廣州,很方便!
咁不如歐少攪個廣州吃唱玩樂打波遊, 比我地玩下
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2010-10-18 13:39 發表

咁不如歐少攪個廣州吃唱玩樂打波遊, 比我地玩下
吃唱玩樂~~~ 咁唱是否已包含渴~~~

GOOD IDEA !!! Let me think think sin !!

http://www.hktta.org.hk/coach/coach_list/index1.html

原來歐少你都考左~~~ 同你打咁多次BALL都唔知

我好低調的。

回復 25# 的帖子

我都可以“RUN OIL”對待你的。

引用:
原帖由 歐少 於 2010-10-19 10:00 發表
我好低調的。
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

要唔要改口叫你歐教練

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2010-10-18 12:05 發表
一塊板都有兩面膠啦~~~ 黐晒上去先
日直, one side only..

mid Nov will go to guangzhou eat rice and E noddles. !

引用:
原帖由 歐少 於 2010-10-21 12:56 發表
mid Nov will go to guangzhou eat rice and E noddles. !
Would you prefer to eat rice or noodle?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

i prefer both,

ニ個一齊好

TOO GREEDY

35 12
發新話題