21 12
發新話題

再次恭喜 007 得到黑暗球局冠軍

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

再次恭喜 007 得到黑暗球局冠軍

今日因為人多, 沒有計分.
但007 及46 分別都全WIN, 只輸一塲.
但007 VS 46, 險WIN2:1
所以今晚的優勝者應該是銀河最強007
2ND TAIPO 最強4466
而火人亦好利害, 單單是用橫板, 已經可以打到貓貓8:0
完全無得打, 火人仲KO埋007,

另外宇宙最強菜+偉今日被007&4466 技術性擊落.
+偉, 比心机. 下次要加油

弓起007!

恭喜7哥
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

今日我好專心同007打波, 點知專心都是無用.....一樣死在他手上
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Mao Mao really is very Wuck Gay.......giving me the silent treatment!

46 was really black ar......

引用:
原帖由 james007 於 2010-10-12 01:58 發表
46 was really black ar......
Y 咁講

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-12 01:20 發表
今日我好專心同007打波, 點知專心都是無用.....一樣死在他手上
點解要咁專心呢?

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-12 02:41 發表

點解要咁專心呢?
如果唔係死得仲慘囉!!
o( ^ (00) ^ )o

集中是對對手一種尊重而已
香港乒乓網

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-10-12 03:06 發表

如果唔係死得仲慘囉!!
今日見到MAO仔都好勁,,,接發球分左心,隨時食左上天花或落地板

乒匯乒乓球會

太陽真係好戲
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-12 03:21 發表
太陽真係好戲
我冇打呀,我係見火人咁咋

乒匯乒乓球會

師傅好波!
但我好丟假!一場都冇贏過,有4場係輸1:2!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

恭喜007

恭喜! 恭喜!

CONGRATULATIONS
<-->
.

引用:
原帖由 borkee 於 2010-10-12 07:13 發表
師傅好波!
但我好丟假!一場都冇贏過,有4場係輸1:2!
Failure is the mother of success ma....add oil la...

引用:
原帖由 44_66 於 2010-10-12 09:30 發表
輸比師傅是 劣徒的榮幸
I am Yip Man....

21 12
發新話題