發新話題

恭喜乒匯A成功出線丙團!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動
引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-11 17:44 發表

可能ban個領隊囉
``_||私はあなたを愛します*░(((  ..........太陽這個系咪同ee講的!

這也比我發現到!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

乒匯繼續加油入四強

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-11 18:55 發表
乒匯繼續加油入四強
難d...
不過唔緊要,盡打,有前冇後,打死罷就
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 小過童 於 2010-10-11 18:44 發表

``_||私はあなたを愛します*░(((  ..........太陽這個系咪同ee講的!

這也比我發現到!

乒匯乒乓球會

恭喜乒匯

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-11 19:03 發表

在你個 signature 下面顯示的啊!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

恭喜恭喜
本体分裂

恭喜乒匯a

引用:
原帖由 小過童 於 2010-10-11 20:26 發表

在你個 signature 下面顯示的啊!
有D咁既事?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-11 17:43 發表

唔好咁快復卓我啦,,,俾我開心多一陣啦..
咁!好啦~ 等下個月先啦~ 依家我練緊籃球,無多餘時間打乒乓波來復卓你太陽伯伯,,,,俾你開心多一陣先啦:) 下次見啦!

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-10-11 23:13 發表

Wow, 新球王, 咪膠咗街乎
乖啦! 入來"恭喜人家"先啦^-^

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-10-11 23:08 發表

咁!好啦~ 等下個月先啦~ 依家我練緊籃球,無多餘時間打乒乓波來復卓你太陽伯伯,,,,俾你開心多一陣先啦:) 下次見啦!
你真係好人呀
咁等我ENJOY多一陣啦...
我等你來復卓

乒匯乒乓球會

火大叔打橫扳反手長膠,擔心到D隊友一額

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-10-12 00:29 發表
火大叔打橫扳反手長膠,擔心到D隊友一額
小意思

乒匯乒乓球會

復卓失敗! .........琴晚我被火人大叔做低左

引用:
原帖由 小閒 於 2010-10-12 12:36 發表
你真係可憐>.<

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-12 00:16 發表

你真係好人呀
咁等我ENJOY多一陣啦...
我等你來復卓
haha~~~好呀!  咁等你ENJOY多一陣先啦 我會好快回來復卓你太陽伯伯^-^ *等我回歸*

引用:
原帖由 小閒 於 2010-10-12 12:36 發表
小閒哥哥! 努力! 加油! 不過我都無能為力幫到你復卓!我都打唔到ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-10-12 21:46 發表

haha~~~好呀!  咁等你ENJOY多一陣先啦 我會好快回來復卓你太陽伯伯^-^ *等我回歸*
draw定先
draw-le

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-10-12 21:53 發表

小閒哥哥! 努力! 加油! 不過我都無能為力幫到你復卓!我都打唔到ar~ar~
咁你快d練番波啦

乒匯乒乓球會

發新話題