21 12
發新話題

乒總裁判十分專業

乒總裁判十分專業

昨天我在歌街看見一個臉青口唇白的裁判
應 該是帶sick在身, 但仍然將整個團体比賽做完才去吃藥, 飲水 和去洗手間
態度十分專業
本帖最近評分記錄

有專業精神 !

佩服, 佩服!
o( ^ (00) ^ )o

乒壇之福呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-10-10 21:58 發表
佩服, 佩服!
係呀,呢位裁判我都識佢架.....
佢仲成日蝦我TIM
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

係咪搵唔到人頂更

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-10-10 22:29 發表
係咪搵唔到人頂更
NONO
突發的

乒匯乒乓球會

仲有另一個才判好好, 做了某某才判的FREE STORAGE ROOM

引用:
原帖由 Ray 於 2010-10-10 23:12 發表
仲有另一個才判好好, 做了某某才判的FREE STORAGE ROOM
咁個位才判應該都係行個方便啫
都唔及樓主講的個位才判咁有專業精神

乒匯乒乓球會

其實最專業都是才判長。。。個個都好專業, 又有人情味。。。。
好感動。。。特別是芬姐姐。

引用:
原帖由 Ray 於 2010-10-10 23:26 發表
其實最專業都是才判長。。。個個都好專業, 又有人情味。。。。
好感動。。。特別是芬姐姐。
應該說,最專業的,是整個裁判團隊,每一位都任勞任怨,刻盡己任.....
而且百忙中都幫手當值,令比賽得以順利進行.....比賽打三個鐘,就要坐足三個鐘
萬一人有三急、口乾、喉嚨痛,失聲...
都照樣面不改容,專注,真的和球員一樣辛苦

乒匯乒乓球會

所以其實我出這個POST目的是叫球員對球証多一點体諒及多一分尊重。 

引用:
原帖由 Ray 於 2010-10-10 21:21 發表
昨天我在歌街看見一個臉青口唇白的裁判
應 該是帶sick在身, 但仍然將整個團体比賽做完才去吃藥, 飲水 和去洗手間
態度十分專業
You're talking about james008

引用:
原帖由 james007 於 2010-10-10 23:33 發表

You're talking about james008
YES, u r right. im talking about james008

有專業精神 !佩服, 佩服!
tungfai

專業 professional

21 12
發新話題