發新話題

秋鳥“伊人“活動分享區

你D 堡東瓜,甘爛,,人地聽得明咩?

太陽昨天你同我講的事, 我一定唔會"講"比野田聽,
你可以一慢個放心. 放心
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-6 10:26 發表
太陽昨天你同我講的事, 我一定唔會"講"比野田聽,
你可以一慢個放心. 放心
哈,,因為我會同野田講
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

太陽不如叫買個位ee出來跟伊人學下野!

引用:
原帖由 小閒 於 2010-10-6 11:15 發表
太陽不如叫買個位ee出來跟伊人學下野!
點買?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-6 02:37 發表

eric大細超,,,,,

係喎,eric同野田打波,都好似冇咩點打爆波,又係大細超
佢先唔係呀,
打哂落我d手手腳腳到呀!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-10-6 14:37 發表

佢先唔係呀,
打哂落我d手手腳腳到呀!
咁衰....
唔怪得之D波冇爆到,但你D手手腳腳就紅晒啦

乒匯乒乓球會

有冇人won佢ar???

ccccccccccccccccc

引用:
原帖由 小馬 於 2010-10-6 23:00 發表
有冇人won佢ar???
見到佢咁靚女,都唔捨得咁重手打落去啦,仲點會WON到佢

乒匯乒乓球會

...我見到, EE 都挂住望她的樣子,無時間望個乒乓波

LOOK EE NO NEED TO EAT RICH
<-->
.

只要朝着伊伊今日嘅方法繼續練習,我相信我好快會做番豬頭炳呀!

正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

今日多謝伊伊的悉心教導,,,,
多謝MAO MAO細心的安排

乒匯乒乓球會

我再細心都唔夠某人細心。又送她來, 又比埋場錢,仲.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-9 01:33 發表
我再細心都唔夠某人細心。又送她來, 又比埋場錢,仲.....
係囉,邊位呢

乒匯乒乓球會

近兩三日好多人問我秋伊WIN�LOST
其實一兩場比賽WIN了LOST了又代表什麼?重要嗎

這次BALL GAME,我不是要給人証明打波比秋伊好或比秋伊差
只是一個交流,所以賽果不重要。況且秋伊及某些風度偏偏的網友都是本"以波會友"的目的而來

看到秋伊,她吸引力來自打球的動作,而非單單外表
剛柔並重, 而且有時真的太可愛, 好像DICKY 爆沖時,她的表情....DICKY 即刻沖唔落手
Anyway, 這三次交流會, 讓我們發現原來長膠可以咁樣打,
也可以打到這個地步, 讓那些看不起長膠的人另一種感覺

另一方面秋也是平易近人, 沒有因為自己打波了得而不可一世
那些好波的小朋友, 這一點你們要學. 是謙虛

最后多謝伊伊與我們交流, 我們雖然未必可以打得你咁好.
但會朝住你的方向不斷改善自己
香港乒乓網

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-9 01:35 發表

係囉,邊位呢
係LAW 唔知邉位咁細心呢?
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-9 01:44 發表

係LAW 唔知邉位咁細心呢?
MAO對秋伊真係好鬼細心

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-9 01:43 發表
近兩三日好多人問我秋伊WIN�LOST
其實一兩場比賽WIN了LOST了又代表什麼?重要嗎

這次BALL GAME,我不是要給人証明打波比秋伊好或比秋伊差
只是一個交流,所以賽果不重要。況且秋伊及某 ...
o( ^ (00) ^ )o

發新話題