發新話題

恭喜 007 得到黑暗球局冠軍

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動
我終於win番去年輸的波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

james007的長州橫打的確一絕
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-5 01:48 發表
貓貓你而家真係好勁啊
今年打過咁多個長膠, 我最驚你架啦

007真係未輸過deuce, 下次真係唔可以俾你再追番到deuce啦

你只是驚我ban你ip姐
你板抽波太利害
香港乒乓網

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-5 01:50 發表

貓貓你而家真係好勁啊
今年打過咁多個長膠, 我最驚你架啦
原來你今年無打過長膠
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-5 01:53 發表

原來你今年無打過長膠
應該話同你打過後, 其他用長膠既都變左做普通膠, 都可以算係除你之外未打過長膠

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-5 01:56 發表

應該話同你打過後, 其他用長膠既都變左做普通膠, 都可以算係除你之外未打過長膠
46用左MAO MAO 用緊果隻長膠,即時邪左十萬倍
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-5 01:59 發表

46用左MAO MAO 用緊果隻長膠,即時邪左十萬倍
十萬倍邪VS十萬轉, 好期待星期三4哥VS破邪高手

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-5 02:03 發表

十萬倍邪VS十萬轉, 好期待星期三4哥VS破邪高手
第N次世界大戰
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

師傅好波
噚日打到雙腳不舉,但打得好happy!
最緊要係師傅肯收我為徒,師傅,你放心,我哋會將你嘅長洲橫打及橫洲長打發揚光大ga!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

恭喜007

恭喜007兄

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-5 01:48 發表
弓起!

CONGRATULATIONS
<-->
.

七哥,下週我要再挑你机
香港乒乓網

讓四分至六分, 我地should be 可以46波,我4,你6
香港乒乓網

發新話題