47 123
發新話題

恭喜暗黑衰貓奪2010觀塘區分齡賽某某組男子單打冠軍!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

恭喜暗黑衰貓奪2010觀塘區分齡賽某某組男子單打冠軍!

恭喜暗黑衰貓!

恭喜貓貓搶走青少年冠軍

恭喜恭喜

恭喜! 貓哥好勁!

恭喜

貓貓 恭喜!

貓貓勁! 恭喜!  恭喜!
tigerone is the strongest

恭喜貓兄 長膠必勝

恭喜貓貓.
沖爆超

多謝 文浩,印尼朱, 紅雙喜, hkchiuhk, 謙信球的小朋友s們及家長們, 本來今天首場波已經比 "雷神" ko,
先輸 2:0. 后win 兩場 deduce, 再險勝,否則10:30am已經可以走人.

今日打了入邪以來最困難的一場波, 因為同樣的對手在去年黃大仙同樣四強遇上, 賽果太約了 11:3, 11:4, 11:5, 三場勉強能過11分. 坦白說真的無想過會win, 打日去打比賽目標只是四強, 除了運氣外, 真的沒有其它原因. 不過今日多謝很多朋友對我的鼓勵, 特別是印尼豬, 我d波咁屎, 你都無嫌棄我. 還有是聰聰,雖然我們不同組別,但同樣一齊努力在作戰, 你今日月打月好. hkttf.com 有你這樣的隊友, 真是我們的福氣. 另外今日8強對高仲行街坊, 真是好享受.  

可以說今日四強幸運win了, Round#3 Round#4 都輸 deduce, 唸住 Round#5 都會輸 deuce, 但其實打到 Round#5, 我覺得自己已經賺左. 打到 Round#5 Deduce 時一方面好緊張, 另一方面亦好享受比賽, 嬴輸已經不重要. 多謝我的對手. 謝謝!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

其實我打 MZ 組.
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-3 20:19 發表
其實我打 MZ 組.

嘩!
實在太黑暗啦!!
o( ^ (00) ^ )o

恭喜恭喜

勁啦!! 衰貓!!!

我們謙信家長及謙信小朋友都在現為你打氣,,deuce果一球最精彩,最後由輸變嬴,你今日比賽可以比小朋友一個鼓勵,我和兒子都在塲。

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-10-3 17:03 發表
恭喜! 貓哥好勁!
你都好勁聰聰
香港乒乓網

我唔聰聰,姓蔡小朋友.

47 123
發新話題