發新話題

【九龍官乒~思捷卓球聯誼賽】10月22日(五)7-10pm

我都想join,可惜當晚唔得閒.

very 可惜

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-10-4 23:21 發表
我都想join,可惜當晚唔得閒.
你張新頭像好cute.  

引用:
原帖由 martinluk 於 2010-10-4 16:18 發表

lake 哥你都係卒, 咁我咪剩係得番打雜可以撈下, 不過無計啦~  打雜 no.1 in
米立亂用我D "朶"喎, 打雜都係我呢邊撈埋架

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2010-10-5 00:38 發表

你張新頭像好cute.  
但係唔夠你隻老虎頭像惡.

思捷卓球MENBER ;  (HC.LAI , DC Wa , martinluk  , r_t,  DAVID ,黃大文, ) JOIN IN.
THANKS  2468!

updated

期待22號再同2468較量

me too

2468兄,
當晚你最想同邊位思捷球員pk?

引用:
原帖由 黃大文 於 2010-10-6 08:10 發表
2468兄,
I think 2468 要打爆 1357,詳情如下 :

思捷卓球
1. DC Wa
2. 黃大文
3. r_t
4. martinluk 7哥
5. HC.LAI
6. David

引用:
原帖由 黃大文 於 2010-10-6 08:10 發表
2468兄,
最喜歡跟DC Wa打波,一路打波一路廢talk,打佢唔贏都happy咗先

九龍官乒~思捷卓球聯誼賽 最新戰報:
2468 新股創益太陽能(02468)將於明日掛牌,輝立的資料顯示,暗盤價最高上過6.4元,現報6.2元,較招股價4.5元高37.78%。

330 思捷 收報$42.95,升$1.10。

[quote]原帖由 2468 於 2010-10-6 14:26 發表

水又唔夠你吹,
波又唔夠你打
u of course happy

回復 53# 的帖子

tommy,
唔好阻住人地個post,我地過返老地方再吹啦

引用:
原帖由 tommy 於 2010-10-6 17:07 發表
九龍官乒~思捷卓球聯誼賽 最新戰報:
2468 新股創益太陽能(02468)將於明日掛牌,輝立的資料顯示,暗盤價最高上過6.4元,現報6.2元,較招股價4.5元高37.78%。

330 思捷 收報$42.95,升$1.10。
tommy 哥,股市咁升法有冇好介紹

最好是在23000沽一張期指,以後跌500點食胡,升1000點就加沽一張,直到永遠,終有日龍穿鳳。

引用:
原帖由 tommy 於 2010-10-7 16:26 發表
最好是在23000沽一張期指,以後跌500點食胡,升1000點就加沽一張,直到永遠,終有日龍穿鳳。
今早怕23000沽不到,22970先沽一張,其他22995都沽唔到,午飯後好彩平倉,唔係就輸,尾市夾住上,想走都幾難
我以前用你的方法 take average,通常都輸死,當cut lost 就回頭

其實不論楂沽最都會贏,只要力頂。睇下267 舊年約0.75 買入澳元d Accumulator 就要讚,如果唔係上市公司要披露該交易,蝕o左120憶送俾阿爺贖罪,依家澳元升近一算啦,果批貨賺成500憶也。

到訪嘉賓係唔係李思捷?

發新話題