發新話題

葉 x 家 ~ 暴力之迷

46好波

Congratulation to 46 & his team-mates.

恭喜! 利害!

4466 好波

引用:
原帖由 Ray 於 2010-10-3 01:04 發表
4466 好波
46, your C Fu is very handsome wor......

恭喜!

國慶杯, 那個叶x家 又打爆波.....

引用:
原帖由 Ray 於 2010-10-4 13:17 發表
國慶杯, 那個叶x家 又打爆波.....
冤有頭債有主,如果要收番附加費,搵佢好了,唔好找我
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

傳說中的乒超神射手 ~ 歐少

今日好開心,可以同傳說中的歐少chatting, 好開心
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

佢好低調架~~~

我也很榮幸可以跟論壇領導層,貓哥”談笑風生”

我昨晚都好榮幸同歐少打左幾局.  腎上腺素上升好多!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

我都好想同歐少打下波
歐少, 今個星期我D師弟妹係唔係都會去啊?

我沉晚都同歐教練食飯∼∼∼ (等我開始改下口先∼∼ ) 佢仲指點左我點改善我獨門橫板四免打添~~~   真係感激十萬分

回復 5# 的帖子

larry will come, raymond is not in hk now.

回復 4# 的帖子

引用:
原帖由 歐少 於 2010-10-21 12:59 發表
larry will come, raymond is not in hk now.
今日打風無時間去港島添
我11月第一個星期先再有時間來, 到時你幫我叫佢地一定要到啊
重有區少記得要用同伊伊學到既長膠同我打

發新話題