發新話題

葉 x 家 ~ 暴力之迷

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-30 16:52 發表

佢地今晚來玩? 睇來係想打爆晒D波, 唔俾我地練波
今晚終於有晒人證物證, 兩位暴力孖寶係短短20分鐘內打爆左4個波, 平均5分鐘打爆一個
太陽有見及此, 立即落樓下買一打新波俾佢地繼續暴力.....

Eric哥上場暴力, 落場溫柔, 唔吸引萬千女fans就假啦
屈機小王子呃下波打唶, 慣架啦, 大家原諒佢啦
紅+藍就係野獸二號, 一樣唔講得少

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2010-10-1 02:17 發表
Eric哥上場暴力, 落場溫柔, 唔吸引萬千女fans就假啦
屈機小王子呃下波打唶, 慣架啦, 大家原諒佢啦
紅+藍就係野獸二號, 一樣唔講得少
唔好玩我啦,轉哥~~~~
不過我就見到有人比啊阿舜沖爆鞋wor

引用:
原帖由 eric985281 於 2010-10-1 02:43 發表

唔好玩我啦,轉哥~~~~
不過我就見到有人比啊阿舜沖爆鞋wor
係呀
同暴力孖寶要帶多1打波,但係同阿舜打就要帶多對鞋先得...真係咩世界呀

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-10-1 02:09 發表

今晚終於有晒人證物證, 兩位暴力孖寶係短短20分鐘內打爆左4個波, 平均5分鐘打爆一個
太陽有見及此, 立即落樓下買一打新波俾佢地繼續暴力.....
咪係囉,我係樓下簽完場返上去,佢地就同我講話打爆波,問我攞波
地下遍地都係爆左既波,我裝波既袋仔入面,得番兩個士啤,果陣仲係8點20分

我驚過唔到今晚,唯有拿拿林落樓下買兩筒波
你地知樓下D波幾貴架啦
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 adidas 於 2010-10-1 03:36 發表

係呀
同暴力孖寶要帶多1打波,但係同阿舜打就要帶多對鞋先得...真係咩世界呀
咁同紅+藍打波,可能要帶定多塊板,因為可能俾佢沖爆板

乒匯乒乓球會

估唔到eric兄傾計時咁溫柔, 打波就咁暴力

4466 帶領hkttf.com奪得「角氣杯」冠軍

弓起弓起
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-1 23:55 發表
弓起弓起

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

潘卓朗一開波便win 2:1(vs省)
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

恭喜! 4哥! 勁呀!

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-10-2 00:12 發表
恭喜! 4哥! 勁呀!
弓起4哥!
但我隊就。

恭喜! 恭喜! 利害! 利害!

恭喜46

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 00夢00 於 2010-10-1 12:12 發表
估唔到eric兄傾計時咁溫柔, 打波就咁暴力
佢今日打國慶盃,又打爆波

乒匯乒乓球會

恭喜哂!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

功屎功屎功屎ni呀~~~~~~~~~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可喜可賀!
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

恭喜恭喜
tungfai

發新話題