發新話題

葉 x 家 ~ 暴力之迷

thanks you

最佳領隊,可能係佢

話說永信菜sir連續三次都打乒超,雖然菜sir學生有百多個,平時仲要照顧老婆同個女,但次次乒超都見他辛水辛汗咁趕到,但次次都次次都無打(因為他的學生太勁)報名費一人比晒。但原來報名費事少,每次乒超后都請學生吃東西。上週我跟埋去,他帶我地去左間貴夾唔飽的日本店吃,單單一罐汽水都要$12蚊,我地都唔好意思吃咁多,埋單相信都要四五百,咁仲未止。我們在太子吃,有個學生要到旺角坐小巴,他轉一大個圈都送學生到旺角坐車的地方,然后便一個一個學生送番屋企。雖然勉強叫順路,但是真是太感動。
你地學生對他好dd啦,唔好串他太多,一日串十句八句好啦。有咁的亞sir,你們真幸福
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

choi sir好好人
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

菜sir

蔡sir 的確係一位好好先生... a nice person.
明白什麼都總有限期

<-->
.

老菜好好人

引用:
原帖由 一燈大師 於 2010-9-30 09:31 發表
蔡sir 的確係一位好好先生... a nice person.
大師我都支持你依蔡sir做榜樣 做位出色好好先生

即係你想我請你地食飯...針茶遞水咁啦...., 冇問題...如果你地全部變返做學生哥仔...又點話呀...
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2010-9-30 13:13 發表
即係你想我請你地食飯...針茶遞水咁啦...., 冇問題...如果你地全部變返做學生哥仔...又點話呀...
大師你諗多左 !你杯茶我點受得起

菜sir真係好nice又好guy架!
o( ^ (00) ^ )o

師傅同小王子既英姿簡直震撼每一個人的心靈,
我望住佢地打個時幾乎抖唔到氣,
深深咁俾佢地吸引住,
直頭情難自控, 不能自拔..........
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-9-30 14:03 發表
師傅同小王子既英姿簡直震撼每一個人的心靈,
我望住佢地打個時幾乎抖唔到氣,
深深咁俾佢地吸引住,
直頭情難自控, 不能自拔..........
望住又溫柔又暴力既靚仔,係難d自拔架啦 :-P

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-9-30 15:40 發表

望住又溫柔又暴力既靚仔,係難d自拔架啦 :-P
呢個一定係小王子.......
咁又係,小王子係偶像級黎家......

另一個就唔好提啦

引用:
原帖由 eric985281 於 2010-9-30 15:52 發表

另一個就唔好提啦
好明顯係講你啦,你咁鬼暴力

暴力一族
<-->
.

引用:
原帖由 eric985281 於 2010-9-30 15:52 發表

另一個就唔好提啦
小王子斯斯文文,一派儒者風範,但內裡就..........
eric粗暴成性,d汗一路打一路滴落黎,引死萬千少女
唔該兩位今晚手下留情,唔好打爆晒我d波,好貴,就黎破產><

乒匯乒乓球會

又溫柔又暴力? 唔通係精神分裂?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-9-30 16:45 發表

小王子斯斯文文,一派儒者風範,但內裡就..........
eric粗暴成性,d汗一路打一路滴落黎,引死萬千少女
唔該兩位今晚手下留情,唔好打爆晒我d波,好貴,就黎破產>
佢地今晚來玩? 睇來係想打爆晒D波, 唔俾我地練波

發新話題