發新話題

葉 x 家 ~ 暴力之迷

另一件好勁的事是
屈机沖爆小王子與對手打到 2:2....然后輸牢 9:2....居然可以連追 9 波 win 11:9....
心理質素其高
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

仲有洪佳南, 可以打到港隊的 豐豐 差 d 輸. .最后只險輸 2:3

奇便奇怪在這一隊波....在乒總今次比賽居然只打丙團.....太屈机.
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-9-27 14:01 發表
昨天我路過歌街, 看到一股寒氣......
原來乒壇暴力王.....在打比賽....
他只是隨隨便便是掃下波已經打爆雙魚三星波.......
唔怪之得.....多多波都唔夠他打
個波本身係舊波黎wo

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-9-27 14:02 發表
另一件好勁的事是
屈机沖爆小王子與對手打到 2:2....然后輸牢 9:2....居然可以連追 9 波 win 11:9....
心理質素其高
呢個小王子要讓3分打........

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-9-27 14:02 發表
另一件好勁的事是
心理質素其高
咁即係話,小王子想幾時贏就贏.....
咁樣冇得打架喎
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

SURPRISE
<-->
.

呢三位無論技術, 球味 , 星味 都係上級 ! 堅!
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
另一件好勁的事是
心理質素其高
e度有少少更正,應該係10比2追上來,但我係贏好彩,因為最後一分我係贏fu六波

引用:
原帖由 eric985281 於 2010-9-27 15:24 發表

呢個小王子要讓3分打........
爆沖兄,你讓我3分都唔夠你打啦

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-9-27 16:02 發表

爆沖兄,你讓我3分都唔夠你打啦
你兩個唔好扯mao尾,,,,,

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-9-27 14:01 發表
昨天我路過歌街, 看到一股寒氣......
原來乒壇暴力王.....在打比賽....
他只是隨隨便便是掃下波已經打爆雙魚三星波.......
唔怪之得.....多多波都唔夠他打
強硬烈要求葉師父,下次贊助論壇所有比賽用球

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 vr1717 於 2010-9-27 15:43 發表
呢三位無論技術, 球味 , 星味 都係上級 ! 堅!
上級 MOONCAKE
<-->
.

下次叶x家參加我地d比賽, 要多收 10%
香港乒乓網

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2010-9-27 16:00 發表

e度有少少更正,應該係10比2追上來,但我係贏好彩,因為最後一分我係贏fu六波
小王子呢D就係真正既讓10分

回復 1# 的帖子

奇人奇事

甲組神射手?

是叶x家
還是張x風
或是。。。。黑仔

黑仔可能會同火人爭最佳魚腩奬
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-9-28 17:13 發表
是叶x家
還是張x風
或是。。。。黑仔

黑仔可能會同火人爭最佳魚腩奬
我估認有其人囉魚腩獎

我諗住挑戰呢個獎.

挑戰...........最佳肥魚腩獎

我想問,最佳魚腩獎,有冇分一、二、三名?

乒匯乒乓球會

發新話題