發新話題

【乒工廠】: 2月24日(星期日) 2:00 - 6:00pm 乒工廠訓練日 - 官涌

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 aa5436 於 2008-2-24 22:07 發表
無緣同輝sir一戰添
唔係我記錯地方..........今次比妳風騷晒

我唔會風騷
今日都唔係咁舒服
如果唔係應承左要到
我今日都會留係屋企唔出街

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-2-24 22:25 發表
我唔會風騷
今日都唔係咁舒服
如果唔係應承左要到
我今日都會留係屋企唔出街
咁妳幾時舒服就 call 我同妳私片啦

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-24 21:42 發表
今日 Sorry ...........
你都唔想!!!!!!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-24 22:40 發表

你都唔想!!!!!!!
當我一知道去錯地方都唔知幾失落

所以我打第一電話比你時我有一點脾四

收線之後無耐點都要覆多次電話比你

Sorry..........

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-24 22:55 發表

傻佬!!! 我梗係明啦!!!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-24 22:55 發表

去錯左唔可以再去家咩.....?? 我今日都有趕過去呀......唔見你

下次都係要輝sir車我地去
咁咪唔會去錯地方囉
有我地指點佢

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-2-25 08:04 發表
下次都係要輝sir車我地去
咁咪唔會去錯地方囉
有我地指點佢
不過唔知佢會唔會去錯地方接我地...等到天光都未等到......

原來 輝Sir 無去到ge,  不過我都未同曬果日去打波d 人打,

aa5436  and  瑤瑤, 我有無同你地打過?(我係第一次去的)

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-25 10:00 發表
原來 輝Sir 無去到ge,  不過我都未同曬果日去打波d 人打,

aa5436  and  瑤瑤, 我有無同你地打過?(我係第一次去的)
小明技術不錯呀

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-25 10:01 發表

小明技術不錯呀liness" />
你地都打得好勁ar, 好耐無好似琴日咁同咁多人打過波la, thx
不過唔記得問你地個名tim, 唔知邊個打邊個。

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-25 10:00 發表

我臨完場10分鐘先到.....你有無同 aa 打我就唔知 lu.....
多 d 黎啦......

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-25 10:44 發表

你地都打得好勁ar, 好耐無好似琴日咁同咁多人打過波la, thx
不過唔記得問你地個名tim, 唔知邊個打邊個。
下次再逐個介紹比你識,其實琴日好多人缺席,下次可能仲多人liness" />

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-25 10:48 發表

我臨完場10分鐘先到.....你有無同 aa 打我就唔知 lu.....
多 d 黎啦......
哦...咁我知你係邊個la, 我記得你都打左幾板,  我仲記得唔知係邊到好似見過你咁

我得閒一定會黎。

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-25 10:48 發表

下次再逐個介紹比你識,其實琴日好多人缺席,下次可能仲多人liness" />liness" />
好ar, 不過係唔係每次打都要報名?

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-25 10:56 發表

好ar, 不過係唔係每次打都要報名?
你係長期打可直接contact 我

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-25 10:54 發表

哦...咁我知你係邊個la, 我記得你都打左幾板,  我仲記得唔知係邊到好似見過你咁

我得閒一定會黎。
講時講你又好似有d 熟口面喎......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-25 11:03 發表

講時講你又好似有d 熟口面喎......  
哈哈, 我多數都出現係乒乓球比賽中, 平時無咩點去邊到打,  
你有無打比賽?  我估應該係比賽果時見過。

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-25 10:58 發表

你係長期打可直接contact 我liness" />
明白, 2日前通知你, 得唔得?

發新話題