發新話題

【乒工廠】: 2月24日(星期日) 2:00 - 6:00pm 乒工廠訓練日 - 官涌

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 小明 於 2008-2-25 11:57 發表

邊敢ar, 我都唔識打長膠, 唔怕比佢玩死多次咩=0=
佢原本琴日都話會黎...but no show...

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-25 11:57 發表

邊敢ar, 我都唔識打長膠, 唔怕比佢玩死多次咩=0=
佢琴日放飛機,如果唔係你又撞正

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-25 11:59 發表

佢原本琴日都話會黎...but no show...
哈哈, 原來係咁, 一定仲有機會ge

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-25 11:59 發表

佢琴日放飛機,如果唔係你又撞正
真係會撞到正一正, 難得出到線, 就對正長膠, 真心痛

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-25 12:06 發表

真係會撞到正一正, 難得出到線, 就對正長膠, 真心痛
你係咪陽光小明??

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-25 09:18 發表

不過唔知佢會唔會去錯地方接我地...等到天光都未等到......  
咁又係啵

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-2-26 02:32 發表

你係咪陽光小明??
係ar, 你係?

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-2-26 07:54 發表

咁又係啵
果日我有無同你打過?

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-26 09:30 發表

係ar, 你係?
咁我知你係邊個了,我以前在陽光見過你的,但我呢d small potato,你可能唔記得了

小明今年入了 32, 險輸少少比 Jack Ho

又陽光.......

其實而家個網已經有不同球會的人入了來, 根據我所知, 有

乒工廠
偉裕
乒友天地
陽光
起浪
..........唔知仲有什麼呢 ?

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-2-26 13:37 發表

咁我知你係邊個了,我以前在陽光見過你的,但我呢d small potato,你可能唔記得了liness" />
幾時ge 事? 你提一提我, 可能會記得呢!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-26 13:39 發表
小明今年入了 32, 險輸少少比 Jack Ho
點解你會知道ge?

我邊係險輸, 直接d 講, 係比佢炒左 3蛋。

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-26 13:41 發表
又陽光.......
有好多人都係陽光ga?

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-26 14:57 發表

有好多人都係陽光ga?
I am 陽光人 lor...

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-26 15:03 發表

I am 陽光人 lor...
我知你係, 不過唔多la, right?

You should know KC ga...he used to play with short pips for the forehand and inverted revised backhand...

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-26 14:55 發表

點解你會知道ge?

我邊係險輸, 直接d 講, 係比佢炒左 3蛋。
人地話貓有 9 條命..佢有 9 隻耳收風......

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-26 15:07 發表

我知你係, 不過唔多la, right?
Nice to know you. You seems lived in tsuen wan. see whether we can play in tsuen wan or in 乒工廠. I go there quite often.

發新話題