43 123
發新話題

恭喜,恭喜阿舜首奪雷蒙月賽9月份冠軍!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

恭喜,恭喜阿舜首奪雷蒙月賽9月份冠軍!

恭喜,恭喜阿舜奪雷蒙月賽9月份冠軍!

恭喜阿舜!下次見記得讓我3分 哈哈哈

CONGRATULATION!

恭喜! 吾該讓我 5分

而家興起左讓分潮, 就好似小拍賣咁, 邊個最先讓到11分者為勝

唔駛11分....讓我3分好啦

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-9-20 11:50 發表
恭喜! 吾該讓我 5分
聰聰我俾阿舜打爆了 你幾時得閒出來幫我報牛呀

引用:
原帖由 eric985281 於 2010-9-20 11:57 發表
唔駛11分....讓我3分好啦
不如你星期四來打博一新手賽啦, 咁你就可以明正言順咁全場讓4分

引用:
原帖由 小閒 於 2010-9-20 11:58 發表

聰聰我俾阿舜打爆了 你幾時得閒出來幫我報牛呀
阿舜哥尊爆甲的勁人,我聰聰係一個小小的丁仔,我驚會被阿舜哥爆死佐我,真係死佐都唔什麼事ar~ar~

舜哥唔該讓我十分

恭喜舜哥
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-9-20 12:13 發表

阿舜哥尊爆甲的勁人,我聰聰係一個小小的丁仔,我驚會被阿舜哥爆死佐我,真係死佐都唔什麼事ar~ar~
我都係丁丁仔咋, D分重少過你
下次你要讓我4分

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-20 12:17 發表

我都係丁丁仔咋, D分重少過你
下次你要讓我4分

引用:
原帖由 聰聰 於 2010-9-20 12:13 發表

佢今次打雷蒙月賽都無爆夾 只係爆乙組同D豬頭炳
何况舜哥仔今年同你一樣都係排名賽八強...所以大家有得打

引用:
原帖由 44_66 於 2010-9-20 12:15 發表

靚仔吾好咁大口氣喎 , 粒粒黎架 , 讓3分夠吾夠架 .. 嘰嘰嘰
其實都唔係好夠....
不過講左出口都唔好改啦.....

引用:
原帖由 eric985281 於 2010-9-20 12:29 發表

其實都唔係好夠....
不過講左出口都唔好改啦.....
你讓我先岩喎

43 123
發新話題