32 12
發新話題

恭喜靚仔天樂奪得大埔MD組單打殿軍

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動
No 4
no trophy
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

恭喜天樂!

引用:
原帖由 BrianDD 於 2010-9-20 00:16 發表
No 4
no trophy
係喇..咩都無,可惡呀!!唔緊要..盡左力追
我都要恭喜你...有盃呀..記得自助餐寫埋我個名呀!@

木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

多謝各位..希望下次唔會再做第4..突破一下.

CONGRAT
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

天樂兄, 今次拿這個顏色的牌, 下次攞金色那塊吧.....恭喜你呀!

CONGRATULATION!

恭喜!!

引用:
原帖由 天樂 於 2010-9-19 22:49 發表
多謝大家支持!!!第一場唔使比人KO已經完成目標喇
希望下次唔使再做梗頸4啦~~

雖然季軍戰輸左.不過我都要多謝野田的支持,
她一贏左亞軍就黎帶D旺氣比我喇,等我可以連追3局
可惜我黎得太遲呢.....
o( ^ (00) ^ )o

多謝大家,我下次一定唔會放過打決賽既機會GA!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-9-24 13:56 發表

可惜我黎得太遲呢.....
哈...唔緊要喇..係我自己都錯失左反敗為勝既機會...
我下次要學下你既DRAW DRAW大法先~~

32 12
發新話題