23 12
發新話題

【成績公佈】泓景雙打循環+淘汱比賽

【成績公佈】泓景雙打循環+淘汱比賽

冠軍:乒乓小王子 + eric985281
亞軍:小吉 + her partner
季軍:Jackho and Walter
第4名:小閒 + melody
第5名:尤魚 + 七筒
第6名:HK-KC + 阿傑
第7名:閃電文 + mpking
第8名:kken + jimmy
第9名:傑 + Butt
第10名:chowyiumo + yeung
第11名:大眼仔 + 牙業
第12名:雪天王 + 愛x無限大
第13名:Kei + CECI
第14名:LEE + Dicky
第15名:Alanlokunlun + Fei
第16名:Raymond + John
第17名:Mc_227 + LEON
第18名:samchtam + Mr.Lim
第19名:KWAN + LAAM

恭喜晒
果然係大熱勝出

hi 今日真係玩得好開心^^...我係小吉個partner

回復 1# 的帖子

恭喜晒   

引用:
原帖由 rhy555 於 2010-9-19 21:36 發表
你地好強呀,
一個左手, 一個右手
仲有d波好沖

多謝主辦單位

引用:
原帖由 rhy555 於 2010-9-19 21:36 發表
你同小吉d波好好呢,要讓2分真係幾難打,但都打得好開心,多謝指教

多謝主辦單位

點解仲未有相睇呀

RE KEI : 靠小吉嫁炸-v-...靠佢拎分,我失分
re kc: 客氣啦....打到好爽

引用:
原帖由 rhy555 於 2010-9-20 18:21 發表
RE KEI : 靠小吉嫁炸-v-...靠佢拎分,我失分
re kc: 客氣啦....打到好爽
可惜當時沒有機會相遇,幾時同我打一場?

引用:
原帖由 samchtam 於 2010-9-20 18:32 發表

可惜當時沒有機會相遇,幾時同我打一場?
你係吾係削球好勁個位哥哥@@?

引用:
原帖由 rhy555 於 2010-9-20 19:48 發表

你係吾係削球好勁個位哥哥@@?
應是至削的叔叔先真

冠軍

乒乓小王子 + eric985281
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

亞軍

小吉 + rhy555

季軍

Jackho + Walter

乒乓小王子的個人沙龍,我們將會製成 poster,作為下次比賽的獎品。

恭喜勁勁勁勁勁......屈機組合
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 HKSpurs 於 2010-9-21 00:08 發表
乒乓小王子的個人沙龍,我們將會製成 poster,作為下次比賽的獎品。
下次一定好多女仔參加

23 12
發新話題