發新話題

一起多球練習,有興趣朋友一齊練

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
pm已回請收,thx

~超級榮譽~

I also want to 練習.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

星期日北河街體育館3號台,2點到6點 有興趣pm

~超級榮譽~

1月2號星期日北河街體育館3號場下午2-6時
1月2號星期日北河街體育館4號場下午2-4時

~超級榮譽~

Thank you  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

明天上午10時,多球已帶定,到時見

~超級榮譽~

can i join

引用:
原帖由 zoe0510 於 2010-12-29 07:57 PM 發表
can i join
歡迎一齊練

~超級榮譽~

可唔可以俾個時間+地點我呀  同埋想問下有幾多人練?!thz;D

引用:
原帖由 zoe0510 於 2010-12-29 09:36 PM 發表
可唔可以俾個時間+地點我呀  同埋想問下有幾多人練?!thz;D
1月2號星期日北河街體育館3號場下午2-6時
1月2號星期日北河街體育館4號場下午2-4時

一共六個志同道合波友一齊練

~超級榮譽~

zoe0510 明早多球我帶,您拉波得啦

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2010-12-30 18:50 發表
zoe0510 明早多球我帶,您拉波得啦
明天(31/12)我下午放早(放2點)...有無得練呀???

討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 poon 於 2010-12-30 07:02 PM 發表

明天我下午放早(放2點)...有無得練呀???
荃灣區同zoe0510練完都兩點,又要出旺角買餸煮飯 sorry
我都想練多d手感,星期日下午啦,有四粒鐘練

~超級榮譽~

[quote]原帖由 閃人 於 2010-12-30 19:07 發表

荃灣區同zoe0510練完都兩點,又要出旺角買
討厭輸波,但無奈已成習慣!

回復 1# 的帖子

Can I come to play?  
mf

回復 ml09222 的帖子

今個星期日下午二點到六點
有時間pm我

~超級榮譽~

回復 59# 的帖子

引用:
原帖由 seph860124 於 2011-1-17 11:46 PM 發表
我想打喔,係咪又係北河街打?
都是星期日,下午2-6時,book了場pm您

~超級榮譽~

1月23號星期日下午3-7時.九龍區
有興趣請pm

~超級榮譽~

已經超過3人報名.包括本人
如果book了多一張台再pm您們,多謝參與

~超級榮譽~

發新話題