37 12
發新話題

恭喜家姐奪得西貢成年組女單冠軍!!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2010-9-13 11:16 發表

家姐睇到實好開心!!
But that also means you're in big trouble wor.... Dating not yet 成年 siu lui....

引用:
原帖由 james007 於 2010-9-13 11:21 發表

But that also means you're in big trouble wor.... Dating not yet 成年 siu lui....
.......................................

姐姐好波~

恭喜家組, 同埋廠長

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-13 11:53 發表
恭喜家組, 同埋廠長
恭喜家組得喇!!!

廠長你吾會左阿舜意思呀!他叫你今星期打混雙要加油呀!爭取好成績呀!....哈哈哈

引用:
原帖由 小閒 於 2010-9-13 12:33 發表
廠長你吾會左阿舜意思呀!他叫你今星期打混雙要加油呀!爭取好成績呀!....哈哈哈
小閒真係知我既意思
今日家姐+廠長呢對夢幻組合成績如何呢?

恭喜家姐,西貢都拎埋第一...痴線GA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 天樂 於 2010-9-19 00:16 發表
恭喜家姐,西貢都拎埋第一...痴線GA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
做咩話人痴線wow, 我都有幫你打氣架

引用:
原帖由 james007 於 2010-9-13 11:21 發表

James, you're my best fd

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-19 00:03 發表

小閒真係知我既意思
今日家姐+廠長呢對夢幻組合成績如何呢?
亞舜, 第3呀

引用:
原帖由 家姐 於 2010-9-20 08:59 發表

亞舜, 第3呀
家姐一向都係攞冠軍的...估唔到搭左廠長就.....

恭喜~~~恭喜...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 家姐 於 2010-9-20 08:58 發表

做咩話人痴線wow, 我都有幫你打氣架
話你勁到痴線~~~哈哈...多謝家姐同廠長今日幫我打氣呀!!
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-9-20 09:28 發表

家姐一向都係攞冠軍的...估唔到搭左廠長就.....

恭喜~~~恭喜...
場波冇家姐的話,我諗第三都冇

呢個拍擋果日打得好好,仲差d令我地有爆甲的機會,最後輸1:3,雖敗尤榮呀!!

CONGRATULATION!

37 12
發新話題