72 1234
發新話題

同唔少的論壇會員打過波!

同唔少的論壇會員打過波!

在這兩年間, Blueskyson 都同唔少的論壇會員打過波, 包括:

小閒
小明
太陽之子
野田妹
Dicky
月亮之神
軒仔
火人
快弧
松本然
Myron
Yatwai
陳記
風吹雪
Hong97
牙龜
Harvey
嘉靜
William011894
Logtin
Sam1996921
Bluesky
(24 人)

當然唔少得論壇版主 Bluesky 那時後, 他初學打波, 拍都未識揸,我輕易的就把他 KO ,
滴滴仔對滴滴仔!

隨著 blueskyson波齡的增長, 這明單會越來越長!

太陽之子 (01/2009)

Timshek (3/2009)

Yatwai (09/2009)

William011894 (12/2009)

Harvey (01/2010)

風吹雪 (04/2010)

Hong97 (04/2010)

小閒 (08/2010)

Sam1996921 (09/2010)

未來還有很多很好的對手,等著和他交手呢 !

我都想同佢打

睇下幾時有機會同佢打下波先

仲未同我打
上次見佢已經好似已經係上年乒匯
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

我都重未有機會同佢打添

引用:
原帖由 Bluesky 於 2010-9-8 15:34 發表
在這兩年間, Blueskyson 都同唔少的論壇會員打過波, 包括:

小閒
小明
太陽之子
野田妹
Dicky
月亮之神
快弧
松本然
Yatwai
陳記
風吹雪
Hong97
牙龜
Harvey
嘉靜
William011894
Logtin
...
阿猫搞咁多青少年讓分賽, 都吾見你同囝囝報名. 如果blueskyson 又參加的話, 我囡囡kaka咪有機會做對手學野.

我排隊, 我未打
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我都要打

我又要!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

首先謝謝各位有興趣和 blueskyson 打下波,
等他開學安定下來后,
我安排一下,
到時請大家多多指教

bluesky我相信仔仔好快成為論壇第一紅人。

引用:
原帖由 44_66 於 2010-9-9 09:40 發表

要吾要開個 bluesky囝囝 樂繽紛球局
好喎
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 44_66 於 2010-9-9 09:40 發表

要吾要開個 bluesky囝囝 樂繽紛球局
支持!

I wanted my son to play against your son too ga
But too bad no chance meet over summer
I guess, I need to send you the cube instead of giving him personally

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2010-9-9 12:28 發表
我要打十個.................................................................回合
甘你得閒就走去聯和墟同囝囝打下呀!

相信到我有機會和他打球時, 他將會去到爐火純青的境界,把我打得滿地找球..

咁就快d搞藍天仔既球局啦!

72 1234
發新話題