發新話題

要多d 實戰經驗,其實好易!

要多d 實戰經驗,其實好易!

如果你要多d 實戰經驗, 其實好易,
論壇不同球會的波局多的是,
只要你願意, 我可以陪你去哂18 區的波局。

論壇的高手多的是,
只要你不怕輸, 我可以嘗試為你約戰論壇的 Uncles, Aunts, Brothers and Sisters,
我在這裡寫了成兩年的網誌, 他/她們看著你成長, 我相信他/她們都樂意給你指導!

說得對.
論壇的哥哥姐姐都富實戰經驗, 多參加球局, 從中一定獲益良多.
有次參加一球局, 有叔叔一路打分, 一路教導嘉嘉, 真的很多謝他-

引用:
原帖由 kaka061011 於 2010-9-5 15:31 發表
說得對.
論壇的哥哥姐姐都富實戰經驗, 多參加球局, 從中一定獲益良多.
有次參加一球局, 有叔叔一路打分, 一路教導嘉嘉, 真的很多謝他-
Good, 嘉嘉 add oil

你呢個二十四考爸爸

Blueskyson, add oil!

我覺得blueskyson好幸福..有你呢個咁好既爸爸

睇下幾時整番個父子兵一齊上場, 或者搞番次家庭月賽, 小弟同邪氣爸爸一定支持

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2010-9-5 21:32 發表
睇下幾時整番個父子兵一齊上場, 或者搞番次家庭月賽, 小弟同邪氣爸爸一定支持
十萬轉vs零轉 + 邪氣爸爸 組合一出,
誰與爭鋒

謝謝JJJJJ, feideepking and 雪天王的讚賞

blueskyson加油呀!等我下2個星期六再約你打波。

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2010-9-5 21:32 發表
家庭月賽.. 唔知我爸肯唔肯玩

發新話題