發新話題

今夜爆發【雅博月賽9】9月3日(五)8-11pm哥和老街

我想問問, 出左線後係點樣對架?
本帖最近評分記錄
  • ycfu +6 參加3/9雅博月賽 2010-9-1 19:12

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-28 22:39 發表
8個小組首名抽籖對8個小組次名,5局3勝。

8個小組3名抽籖對8個小組第4名,3局2勝。
到時會再抽籖?
我重驚緊, 如果我好好彩咁出到線, 好快就要對屈機小王子添
即係8強時唔會一定 A vs B, C vs D 咁嗎?

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-28 22:51 發表
係呀!抽多次籤有多d變數先夠刺激嘛!
夠晒好玩喎

周公子嫌我屎波, 退出唔肯同我打

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-2 01:37 發表

舜哥仔唔好玩我啦,上次同你打3局加埋,我都攞唔夠11分 今次有丁冠陪你打單面直板,勁
上次你女朋友仔唔係度, 所以你都無認真同我打

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-2 02:15 發表
舜哥仔今明2晚要想好點打屈機小王子 wow.....唔係又比佢屈死嫁啦... (小王子好似有女朋友陪同幫佢鍊骨wow... )
咁我點都唔夠打啦

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-9-2 10:51 發表
kwok lun 后補頂上ben_chen的空缺,請於今睌9點前回覆作實,謝!
嘩... 咁第9組變左做死亡之組

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-9-2 12:07 發表
得8組喎!
係第F組先岩, 好邪

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-9-2 13:07 發表
mouse 退出,由stephen1019頂上
繼周公子後, mouse兄又嫌我屎波唔同我打

引用:
原帖由 Mouse 於 2010-9-2 13:40 發表
舜哥仔, no lar, I really injury and have to take the rest, we must have chance to play again.
希望mouse兄可以早日康復

小馬跟myron都打得好好

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-4 01:54 發表
舜哥仔你打成点啊??
myron進步神速, 頂唔住佢板強勁正手

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-4 01:56 發表
舜哥仔 反 cup 小王子
小王子今日況態唔係咁好, 下次我又唔夠打架啦

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-4 02:07 發表

舜哥仔,myron 有那么好的老爸 and 红顏曲奇支持,正手強勁 200% 唔奇
係喎, 今次多左塊曲奇

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-4 02:12 發表

舜哥仔,大力水手要食大力菜,,myron 要食塊靚靚曲奇;
咁周公子你呢?

引用:
原帖由 Terence 於 2010-9-4 02:18 發表
今日46兄好有風度  事緣佢同myron打分組時, 有球波46發出魔鬼發球, myron當然食到七彩啦!! 奌知46兄話用左手指公發球, 自罰1分, myron先至好彩以首名出線咋!! 4646
4哥真係好有風度
可能真係太耐無正式打波, 我可能唔知有些球例可能改左, 想問一問
1) 發球時一定只可以膠面接觸球嗎? 手指都不行? 那板邊和板ban呢? (我記得以前打波時, 手腕以下接觸到波都無問題)
2) 非發球時又如何?
唔該晒

其實今日小王子都主動同我講佢開波用左手指, 自罰一球, 佢都好有風度
不過我岩岩睇番最新既球例, 都搵唔到話手指開波係犯規, 希望有高人可以指點一下

發新話題
最近訪問的版塊