58 123
發新話題

圖片+賽果【雅各-薈聚友誼賽】

神秘人好神秘~~睇唔到個樣~~

回復 1# 的帖子

KUNG HEI!KUNG HEI!

多謝師傅兄勞心勞力的安排,又有靚相睇,夫復可求

應該多謝Terence呀!

Terence做左好多功夫。

我都打0下波影0下相,都好累!

因為對手好強,影緊相時個腦仲係一片空白。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

ycfu兄掛住影相,究竟有冇打到波呀?

引用:
原帖由 ycfu 於 28-8-2010 10:17 發表
恭喜靚仔terry+神秘人得冠軍

因為唔夠時間,只打一場雙打決勝
ken哥立到個頭成個賭神高進咁款,好型吓喎^^

原來我曾經都同過terry及周公子打過波喎

引用:
原帖由 黃大文 於 2010-8-28 21:26 發表
邊度俾你炒過?

引用:
原帖由 terrysham1112 於 28-8-2010 23:04 發表

邊度俾你炒過?
比你抄就有我份
應該係剛好一年前,某個sat.上午9~11花園街球局
因為我只join過一次好似返工咁早嘅球局.... 所以印象好深刻.....

引用:
原帖由 kken 於 29-8-2010 00:21 發表
very nice picture..ycfu
所以咪就係合埋眼先至似囉

引用:
原帖由 黃大文 於 2010-8-28 21:26 發表
sorry,bro,who are you?

引用:
原帖由 chowyiumo 於 29-8-2010 01:27 發表

sorry,bro,who are you?
上個月有幸同你喺博一打過波

引用:
原帖由 kken 於 29-8-2010 01:05 發表
大文 very smart...wellcome u join our game
我都想join呀!不過你地呢期都有幾個友誼賽,等完晒我先可以join到,留意住先

引用:
原帖由 黃大文 於 2010-8-29 01:31 發表

上個月有幸同你喺博一打過波
o i c ,,nice to meet you ,bro

引用:
原帖由 Terence 於 2010-8-28 14:07 發表

C伯俾我捉左上山頂
Terence bro 捉左C伯上山頂.... ,,莫非要C伯交出珍藏多年的邪功祕笈???

引用:
原帖由 黃大文 於 2010-8-28 21:23 發表

ken哥立到個頭成個賭神高進咁款,好型吓喎^^
ken哥個頭落到 MTR 都唔亂

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-8-29 01:50 發表

Terence bro 捉左C伯上山頂.... ,,莫非要C伯交出珍藏多年的邪功祕笈???
Terence見我食朱古力條,食到太飽,帶我去行大運。朱古力條犀利過曲奇餅

C伯 呢晚都打到頭擰擰    

58 123
發新話題