發新話題

老頑童會員聊天室

老頑童會員聊天室

大家在這裡分享球技心得,閒聊都得

~超級榮譽~

唔系會員吹唔吹得
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

ALL O ROUND TONE, GOOD AFTERNOON
<-->
.

引用:
原帖由 小過童 於 2010-9-30 11:14 AM 發表
唔系會員吹唔吹得
照吹

~超級榮譽~

唔夠老吹唔吹得?

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-30 04:53 PM 發表
唔夠老吹唔吹得?
又人叫我伯伯,一樣照吹

~超級榮譽~

我地呢D老人家,打一陣間就周身骨痛,不如講下點打會舒服D??
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

唔落雨一舒服,因為風濕

~超級榮譽~

吹水聊天內容需不涉及不雅、色情、人身攻擊、毀謗、制造混亂或恐慌等等,
不論年紀,是否會員,都可以吹

湯長老
四海五湖皆球友, 六合八方盡高 手。

引用:
原帖由 TWKJOE 於 2010-10-1 08:42 發表
吹水聊天內容需不涉及不雅、色情、人身攻擊、毀謗、制造混亂或恐慌等等,
不論年紀,是否會員,都可以吹
湯長老幸會幸會
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 小過童 於 2010-10-1 10:27 發表

湯長老幸會幸會
昨午因忙於會務,未暇與你切磋。有空再來玩
湯長老
四海五湖皆球友, 六合八方盡高 手。

引用:
原帖由 old-cake 於 2010-10-1 00:11 發表
我地呢D老人家,打一陣間就周身骨痛,不如講下點打會舒服D??
你這超勁的老人家,極難對付, 你骨痛我地都難招架,如果無痛果日我地摟2分也難
你系我心目中老人家的尖子

童兄弟,你板曰直咁爆,都吾係好多人捱得到架,
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

湯長老,我明天放假,我會上貴會打波,是歌街4/F, 2-4pm 逢星期四,
我明天會到

回復 7# 的帖子

But I could not see any  周身骨痛 symptom from you, due you are always play until the end of the TT game.

引用:
原帖由 Mouse 於 2010-10-6 10:54 發表
But I could not see any  周身骨痛 symptom from you, due you are always play until the end of the TT game.
你當然睇吾到la, 痛在我身嘛, 我每次都可以捱局尾只因我的打法比較省力

SUPPORT省力打法
<-->
.

回復 16# 的帖子

Oh, forgot you are on annual-leave this week.

發新話題