發新話題

<偉裕>25/8 友誼賽詳情"(updated on 25/8)^^

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-8-20 04:52 發表
友誼賽友好是當年叱吒風雲的海豚戰隊.相信大家可以從對方身上獲益良多
對方球隊剛剛已確認友誼賽日子,暫定為25/8,星期三, ...
哈哈....無錯, 係當年的事了...
依家可以改名做 水魚戰隊 囉...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-8-24 14:58 發表
係咪當對方係水魚先,乒乓人兄
咁你有冇份過來代表呢隊水魚隊呀
我一向都代表 "水魚" 啦..哈哈...為左令"水魚"實至名歸, 當然要加我啦...
(本來有事, 都推左呢打呀)
睇你隊員人名, 我想都有D "鐘"......埋牆的感覺呀.. 哈哈.

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-8-24 15:37 發表
呵呵,多謝乒乓人兄過來賜教呢^^
你地隊d"水魚”全部都係可以當人水魚啦,有d鐘埋牆都相信5係你地啦...哈哈
最衰仲等緊老虎兄回覆你地有幾多人過來玩呢. ...
我知道有 雀仔, 軒仔, 邦仔, 肥仔, 老虎仔等等...呢5大高手..
我呢個日本仔算係隊人最出名的水魚...最易打..哈

老虎仔佢稍後會打俾你的..

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-8-26 00:26 發表
多謝今日大家過來賜教,希望乒乓人你地今日打得開心啦.
如有招待不周,敬請多多包涵啊
ps: 今日辛苦哂各位兄弟姊妹,希望大家打得開心啦
KC, 首先要感謝全班偉裕波友, 果日我隊到場, 見到你地準備十幾廿人高手 "招呼"我地.  哈哈...
幸好我隊隊友都不差, 先可以打成五五波!!
當日安排非常好, 我地打得好開心, 但仲未夠喉, 期待下次再戰.

(而我本身右胸肩肌肉上星期拉傷左, 所以果晚沒有太高狀態...)

發新話題