31 12
發新話題

<偉裕>25/8 友誼賽詳情"(updated on 25/8)^^

join..aadd
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2010-8-25 00:37

回復 1# 的帖子

KC, sorry I cannot join tmr. Sorry for late notice.

引用:
原帖由 拉泡王 於 2010-8-24 20:51 發表
KC, sorry I cannot join tmr. Sorry for late notice.
oic,so cu on 1/9

updated

D隊隊長 阿春要21:30先到,友誼賽20:30進行,怎麼安排出場名單?

Hi KC, can I join tonight?
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2010-8-25 16:26

hey KC

i think that u should make either Yip sir or Samuel the captain and put 阿春 as the fourth person on any team, since 阿春 will be a late comer

also, how about create one more team, F 隊, since there are more players now

引用:
原帖由 WW08 於 2010-8-25 16:56 發表
hey KC

i think that u should make either Yip sir or Samuel the captain and put 阿春 as the fourth person on any team, since 阿春 will be a late comer

also, how about create one more team, F 隊,  ...
no worries,we will let u know there.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-8-24 15:47 發表

我知道有 雀仔, 軒仔, 邦仔, 肥仔, 老虎仔等等...呢5大高手..
我呢個日本仔算係隊人最出名的水魚...最易打..哈

老虎仔佢稍後會打俾你的..
多謝今日大家過來賜教,希望乒乓人你地今日打得開心啦.

如有招待不周,敬請多多包涵啊

ps: 今日辛苦哂各位兄弟姊妹,希望大家打得開心啦

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-8-26 00:26 發表
多謝今日大家過來賜教,希望乒乓人你地今日打得開心啦.
如有招待不周,敬請多多包涵啊
ps: 今日辛苦哂各位兄弟姊妹,希望大家打得開心啦
KC, 首先要感謝全班偉裕波友, 果日我隊到場, 見到你地準備十幾廿人高手 "招呼"我地.  哈哈...
幸好我隊隊友都不差, 先可以打成五五波!!
當日安排非常好, 我地打得好開心, 但仲未夠喉, 期待下次再戰.

(而我本身右胸肩肌肉上星期拉傷左, 所以果晚沒有太高狀態...)
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-8-27 09:49 發表

KC, 首先要感謝全班偉裕波友, 果日我隊到場, 見到你地準備十幾廿人高手 "招呼"我地.  哈哈...
幸好我隊隊友都不差, 先可以打成五五波!!
當日安排非常好, 我地打得好開心, 但仲未夠喉, 期待下次再戰.

(而我本身 ...
啊,那麼乒乓人兄休息多一點啊,待你康復,再痛痛快快玩多幾場啦^^

歡迎下次再戰,anytime welcome lei

31 12
發新話題