24 12
發新話題

【泓景台球局 + karaoke】8月21日 (星期六)

-- 4:00-6:00--  乒乓
-- 6:00--10:00--  karaoke  

場地:  泓景台乒乓球室

前言
久違了的舊主場
在泓景台7-11門口等
有否鈎起大家好多回憶?

當然, 一定要多謝熱心會員cococheung,
為我們安排這次 karaoke gathering!!!

參加者 (乒乓 + karaoke)  
1)  cococheung
2)  friendship729
3)  木子
4)  rmak2222
5)  kei
6)  ceci
7)  ohgnow

8)  Bond

參加者 (karaoke only--有興趣可報名, 人數不設上限)
1)  angel

有興趣報名的朋友, 請標明
1)  乒乓 + karaoke
2)  karaoke only
3)  乒乓only

如打乒乓球的朋友超過8個, 我們可加至3張枱

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2010-8-21 06:31

在泓景台7-11等,很記得那些開心的日子,Sunny,Kei,Ceci在差不多球局開始的時候 ,总是点算人齐没有。这等的感觉,犹如阳光柠檬茶。

泓景巧多節目 wor!!!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2010-8-18 12:28 發表
泓景巧多節目 wor!!!
I guess because our host is on summer holiday,So he has spare time to arrange so many fantastic functions for us.

COCO, 

唱 K 唔係你建議架咩?嘻嘻~~
你都係泓景o既活躍份子呀~
支持你地~
個日玩得開心d~
你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

(大衛上行之詩)  詩篇 133
看哪 , 弟兄和睦同居, 是何等的善 , 何等的美 。
這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

Jojo,
Would u like to join us.
Coco

大家玩得開心D,我就要在電腦節上班LU

引用:
原帖由 cococheung 於 2010-8-18 16:03 發表
Jojo,
Would u like to join us.
Coco
Coco ,

多謝你邀請呀~
不過我唔好唱K 架~
我鐘意行街街shopping 多d   
所以下次如果你地攪購物團既時候可以搵埋我,
只要時間就到一定無問題~~
星期六你地玩得開心D 啦~

Jojo~
你要盡心、盡性、盡意、盡力、愛主你的 神。( 馬可福音 12:30 )

這好比那貴重的油,澆在亞倫頭上,流到鬍鬚 。又流到他的衣襟 。
又好比黑門的甘露,降在錫安山 。因為在那裡有耶和華所命定的福 , 就是永遠的生命 。

Jojo,好的,下次shopping的时候你做我的服装顾问。有什麼美食節目,我一定邀請你。

引用:
原帖由 cococheung 於 2010-8-19 08:54 發表
Jojo,好的,下次shopping的时候你做我的服装顾问。有什麼美食節目,我一定邀請你。
Coco ,

好呀~謝謝~
不過我著衫一般JA~
可以大家交流下囉~~

Jojo

引用:
原帖由 蜜棗棗 於 2010-8-19 02:22 發表

Coco ,

多謝你邀請呀~
不過我唔好唱K 架~
我鐘意行街街shopping 多d   
所以下次如果你地攪購物團既時候可以搵埋我,
只要時間就到一定無問題~~
星期六你地玩得開心D 啦~

Jojo~lines ...
Jojo,
購物團--我都唸緊Wor,咁我預埋妳啦.haha

引用:
原帖由 Ceci 於 2010-8-19 13:50 發表

Jojo,
Jojo,
看來你都好有marketing,可以做購物團顧問,請問是否收consult fee.

Ceci,Jojo 你們購物血拼的時候,I follow you,我跟在你們後面幫你們提戰利品。

好似幾好玩咁, 我又想玩, 不過我要5:00 來

Bond,Welcome,which items would u like to play? Or both ?

引用:
原帖由 cococheung 於 2010-8-19 23:22 發表
Bond,Welcome,which items would u like to play? Or both ?
I join both

引用:
原帖由 Ceci 於 2010-8-19 13:50 發表

Jojo,
Ceci & Coco ,

哈哈 ~
只要大家d時間就到一定會無問題~

Jojo~

引用:
原帖由 cococheung 於 2010-8-19 14:01 發表

Jojo,
看來你都好有marketing,可以做購物團顧問,請問是否收consult fee.
Coco ,

哈哈~咁等我諗下轉唔轉行先得~

我地lee 個購物團只係互相交流心得ja~
當然唔需要交任何團費啦~
各團員只係購物時, 需自行付款即可~
無需支付任何小費架~

jojo

引用:
原帖由 cococheung 於 2010-8-19 14:04 發表
Ceci,Jojo 你們購物血拼的時候,I follow you,我跟在你們後面幫你們提戰利品。
Coco ,

LEE D 野緊係由我做啦~
哈哈~

最近我又睇中左對鞋~
好想買~~不過屋企已經超多對鞋..
再買會俾人....

引用:
原帖由 蜜棗棗 於 2010-8-20 02:14 發表

Coco ,

LEE D 野緊係由我做啦~
哈哈~

最近我又睇中左對鞋~
好想買~~不過屋企已經超多對鞋..
再買會俾人....
那對鞋應該很漂亮,再買送給人,獨樂不入眾樂樂,你可以送給Ceci和我的。

24 12
發新話題