發新話題

Full【雅博球局】8月20日 (五)九龍公園

Y SEAFOOD......你又串錯我個名了.

千手兄個名好型呢.....I LIKE IT~~~~~
本帖最近評分記錄
  • ycfu +6 Join Ball Game on 20/8 2010-8-16 13:25

引用:
原帖由 防弧王子 於 2010-8-12 18:06 發表
me join
防弧兄...最近幾好嗎..好耐都冇見過你了...

你唔係笫一個人同我講了...HAHAHAHHA

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-16 13:24 發表
周公子退出。
I will miss him~~~

梗未冇人同我食飯LAW~~OH~~~~

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-8-20 16:13 發表

Dinner no problem, but SKII...
恐怕呢期要避一避風頭先了.....

今天有幸認識到 KEN-KEN 和 黃大文...
下次有機會再打過....

推千同千手真係攞命...唔係你地夾雙打會有咩化學作用呢....

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-20 23:38 發表
今日早走冇得同馬文打波
之後大把機會...下次再要秘密特訓再同你黎過 ^^

引用:
原帖由 pycmak 於 2010-8-20 23:39 發表
親愛的雅各組,

小弟今晚參加雅各乒乓球局, 獲益良多, 特別多謝派多球給我練習的弟兄kken,當他分派球給我橫拉時, 我連球也碰不到, 而另兩位弟兄marman and 防弧王子, 就指導我橫拉的心得. 使我立時有良好的進步. 他 ...
派多球真係好好玩呢..謝謝KKEN~~
千手兄..下次再有機會玩過.....

仲有丫..今晚JACK 強爆 SEEED.....好強勁....   

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-8-21 01:14 發表

給你這個名是因為你防守很強啊! 現在你又練習拉波,唔夠你打啦,學成後請教小弟啊!
完全認同....

引用:
原帖由 黃大文 於 2010-8-21 01:22 發表
啊!同我打完就走果位波友好似叫'ben_chen'喎........
我地昨晚冇交過手...HEHE~~
下次一定有機會..

發新話題