發新話題

Full【雅博球局】8月20日 (五)九龍公園

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-16 13:24 發表
周公子退出。
I will miss him~~~

引用:
原帖由 marmen 於 2010-8-16 23:26 發表

I will miss him~~~
馬 go 加油

各位弟兄也要加油,為雅各乒團争光

Hi YC,

I join. Keep my name on the list pls., thx.

Otto

主是我牧人, 我是主小羊
主是我牧人, 我是主小羊

full 啦,,后備pls
If you Want to go Fast, Walk Alone. If you Want to go Far, Walk Together

哈哈哈! 今晚又可以盡情打波啦!
工作了一星期, 終於可以輕鬆一下.

今晚小弟有事,八點半走人。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

梗未冇人同我食飯LAW~~OH~~~~

仲有大把人,開飯矛問題。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-20 12:24 發表
今晚小弟有事,八點半走人。
師傅兄咁快走? 咁要第一時間同你切磋下先.

又被你玩死,跑來跑去。

引用:
原帖由 marmen 於 2010-8-20 14:53 發表
梗未冇人同我食飯LAW~~OH~~~~
Dinner no problem, but SKII...

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-8-20 16:13 發表

Dinner no problem, but SKII...
恐怕呢期要避一避風頭先了.....

今天有幸認識到 KEN-KEN 和 黃大文...
下次有機會再打過....

推千同千手真係攞命...唔係你地夾雙打會有咩化學作用呢....

今日早走冇得同馬文打波

有得著的一晚

親愛的雅各組,

小弟今晚參加雅各乒乓球局, 獲益良多, 特別多謝派多球給我練習的弟兄kken,當他分派球給我橫拉時, 我連球也碰不到, 而另兩位弟兄marman and 防弧王子, 就指導我橫拉的心得. 使我立時有良好的進步. 他們無私心的指教,實在令我十分佩服!和感激!

在這裡再次多謝他們三位弟兄, 主會腸給他們球技不斷的進步!

Macdonald
mac

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-20 23:38 發表
今日早走冇得同馬文打波
之後大把機會...下次再要秘密特訓再同你黎過 ^^

引用:
原帖由 pycmak 於 2010-8-20 23:39 發表
親愛的雅各組,

小弟今晚參加雅各乒乓球局, 獲益良多, 特別多謝派多球給我練習的弟兄kken,當他分派球給我橫拉時, 我連球也碰不到, 而另兩位弟兄marman and 防弧王子, 就指導我橫拉的心得. 使我立時有良好的進步. 他 ...
派多球真係好好玩呢..謝謝KKEN~~
千手兄..下次再有機會玩過.....

仲有丫..今晚JACK 強爆 SEEED.....好強勁....   

Happy 兄

Happy 兄,

給我千手之名, 太過扥大了, 我連直拉與橫拉也不懂, 與你的千推和爆推, 真係無得比呢!
今晚只顧練習多球, 下次一定請你指教一二.

macdonald
mac

引用:
原帖由 ycfu 於 20-8-2010 16:00 發表
又被你玩死,跑來跑去。
經過今晚波局後,我終於明白ycfu兄此話何解啦....
happy哥:下次一定要同你happy多次.....(打波)

發新話題