112 123456
發新話題

教波驚魂.....

教波驚魂.....

今日教波,我係壁球室教......
開始時我袋波係滿滿的,但教下教下,教左半個鐘左右....
我地發覺袋波少左十幾廿個.....
但我地冇打爆波、冇踩爆波、冇將個波打出去其他地方、冇人私自收起D波....
D波越來越少.......教完兩個鐘,埋單計起碼冇左廿幾三十個波......

今日係農曆七月上旬,唔通真係咁猛
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

其中一個場務員係羅蘭嚟!

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-8-11 23:10 發表
其中一個場務員係羅蘭嚟!
好驚驚

乒匯乒乓球會

可能地下有窿

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2010-8-11 23:10 發表
可能地下有窿
希望係啦

乒匯乒乓球會

唔係咁恐怖呀,7月第2日咋喎

引用:
原帖由 melody 於 2010-8-11 23:14 發表
唔係咁恐怖呀,7月第2日咋喎
我依家仲驚緊

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-8-11 23:14 發表

我依家仲驚緊
太陽小心d!!14個日可能連個袋都吾見埋
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

太陽你無做到就5駛怕!

有說農曆七月初就開 門關, 有d可能諗住早去早回, 時候差唔多喇

引用:
原帖由 天龍 於 2010-8-11 23:19 發表

太陽小心d!!14個日可能連個袋都吾見埋
唔係掛,,,,,小弟心血少唔嚇得

乒匯乒乓球會

係米你打晒d波入學生個袋,佢又無話俾你知呀

引用:
原帖由 小閒 於 2010-8-11 23:19 發表
太陽你無做到就5駛怕!
無做到都驚驚啦

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 kelvin 於 2010-8-11 23:20 發表
係米你打晒d波入學生個袋,佢又無話俾你知呀
睇過...冇

乒匯乒乓球會

太陽~ 可以打去比 潘紹聰 講下你既經歷
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 feideepking 於 2010-8-11 23:20 發表
有說農曆七月初就開 門關, 有d可能諗住早去早回, 時候差唔多喇
小弟真係唔敢得罪咁多位 大佬

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 vr1717 於 2010-8-11 23:22 發表
太陽~ 可以打去比 潘紹聰 講下你既經歷
打比法正SIR得唔得?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-8-11 23:28 發表
物理博士雪清風解說:
由於冷縮熱脹現象姦係, 太陽個袋越來越大, 所以有假象D波小左!  -定係貢!
好合符邏輯

乒匯乒乓球會

我絕對相信"太子"講既野, 一d都唔會覺得出奇,
因為小弟之前也在九龍區某康民署之場地親眼見到過有野(2次),
自始就永遠不再去那個場打波了...
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2010-8-11 23:33 發表
我絕對相信"太子"講既野, 一d都唔會覺得出奇,
因為小弟之前也在九龍區某康民署之場地親眼見到過有野(2次),
自始就永遠不再去那個場打波了...
講來聽聽

乒匯乒乓球會

112 123456
發新話題