發新話題

【比賽申請】雅博月賽9月3日(五)8-11pm哥和老街

【比賽申請】雅博月賽9月3日(五)8-11pm哥和老街

日期︰2010年9月3日 (星期五)

時間︰8:00-11:00pm

地點︰哥和老街運動場4/F
     8-9pm 6張檯 tables no. 19-24
     9-10pm 8張檯 tables no. 19-26
     10-11  6張檯 tables no. 19-25

玩法:4人一組打小組賽,
      每組1,2名打上線爭冠、亞、季、殿軍 (上線5局3勝)
      每組3,4名打下線爭下線冠軍、亞軍 (下線3局2勝)
      男子對女子,不論組別讓2分

名額:24人

獎品:上線冠軍Butterfly 球板套一個 + Butterfly 3★ 波一筒(3個)
     上線亞軍Nittaku 洗板水一支(185ml) + Stiga 3★波一筒(3個)
     上線季軍Butterfly 3★ 波一筒(3個)
     上線殿軍Stiga 3★ 波一筒(3個)

下線冠軍雙魚3★ 波一筒(3個)
     下線亞軍GOMA 3★ 波一筒(3個)

費用:$30

注: 1) 報名日期:8月22日(星期日)晚上10時正
    2) 為了所有球友都有足夠時間打波,9-11pm額外訂了 25-26號檯給出了局的球友繼績玩,
        希望所有球友都能暢快打波。

下圖為部份獎品

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

Please count me in. thanks!  

哈哈哈! 上線殿軍终於有獎啦!!!

Me join please   

I join

我都想join丫!!!!!!

報名日期:8月22日(星期日)晚上10時正
即8月22日才接受報名,還是截止報名日期是8月22日?

8月22日才開始報名,因為太早報名好多人會忘記了,或者到時才知有其他事做。

24個名額中有一半已經是本小組成員或友好預留,到時報名要快。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

今次冇左部HD2 既

我報名參加!.......................

加入讓分規則

點解次次比賽都係星期5 ga????
如果有d在星期6, 星期日, 我都好想join ga!!!

kei, 大家都要返工,星期五晚先有時間玩。

我見泓景波友都好多人好好玩,我都走開到你到玩

Sorry! 取消申請,改為內部賽+邀請賽,謝!

引用:
原帖由 kei 於 2010-8-9 10:30 發表
點解次次比賽都係星期5 ga????
如果有d在星期6, 星期日, 我都好想join ga!!!
係啦
自己身為會長,成日都join唔到月賽,球局
為左各會員利益,同多d人玩,
唯有遷就吓玩少d啦
tigerone is the strongest

support,  最好星期一至四呀!, 乒超又係星期六,日

go
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題