27 12
發新話題

【長發 體育館 〔免費〕 球局】8月7日 (星期6) 6pm-10pm (FULL)

【長發 體育館 〔免費〕 球局】8月7日 (星期6) 6pm-10pm (FULL)

【長發 體育館 〔免費〕 球局】8月7日 (星期6) 6pm-10pm (壁球場) 1張檯 FULL

地點: 【長發  體育館】(壁球場-3) 1張檯
小弟要 六時十分 到達
6:00~ 7:00pm ---- 3號檯
7:00~10:00pm ---- 4號檯

日期: 8月7日 (星期6)
時間: 6pm-10pm
檯數: 1張
人數: 5-6人 (成人及學生均可)

費用: 全免

參加者:
1) 冬沖之苦 (小小老餅 )
2) 大吉
3) 神童正膠龜
4) OmG=]
5) 出奇老鼠
6) 粟米

有意參加請留言, 留言後PM我比電話號碼確認!!

墾請各位勿放飛機 ,飛碟 ,飛板
多謝合作

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2010-8-8 07:46
名: 亞達, (( 叫亞凡達,打波會唔會勁D ))
冬沖區,日直肺人一名
球齡:0.5年 (二十幾年前)@_@

住 : 東涌好小波友 ~>.<~好苦

日期: 5月6日 (星期4)?

【長發 體育館 〔免費〕 球局】8月7日 (星期6) 6pm-10pm (壁球場) 1張檯?
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

改返﹌◎﹌
冬沖區,日直肺人一名

可唔可以剩係打8-10

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2010-8-7 14:40 發表
可唔可以剩係打8-10
OK.
PM我,你名同電話.
Thank U
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2010-8-7 14:40 發表
可唔可以剩係打8-10
師兄:
出奇老鼠 和 出奇老虎  係唔係同一個人??
我都係多口問下姐﹋▲﹋個名差DD
冬沖區,日直肺人一名

米奇老虎下話?
米奇老虎好勁抽架, 而我就只係小薯仔

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2010-8-7 15:31 發表
米奇老虎下話?
米奇老虎好勁抽架, 而我就只係小薯仔
′□‵
今晚係米來8~10??
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-8-7 15:37 發表

′□‵
今晚係米來8~10??
我想知距離mtr station 遠唔遠架?
我睇地圖好似幾遠下
如果要坐巴士黎就車錢太貴

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2010-8-7 15:53 發表

我想知距離mtr station 遠唔遠架?
我睇地圖好似幾遠下
如果要坐巴士黎就車錢太貴
青衣MTR歩行約5~8分鐘
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-8-7 15:59 發表

青衣MTR歩行約5~8分鐘
可唔可以教下我沿咩路行?
google map 個suggestion 話要行15min

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2010-8-7 16:03 發表

google map 個suggestion 話要行15min
okok..wait
fast
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2010-8-7 16:03 發表

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
冬沖區,日直肺人一名

冬沖區,日直肺人一名

A1出口已是天橋
冬沖區,日直肺人一名

唔該哂! 咁我今晚就入黎回下大家啦, 橫掂我已經幾年冇入過青衣

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2010-8-7 16:30 發表
唔該哂! 咁我今晚就入黎回下大家啦, 橫掂我已經幾年冇入過青衣
今晚見
冬沖區,日直肺人一名

小弟要 六時十分 必定到達

煩請各位打下波,吹下水先

Thank all
冬沖區,日直肺人一名

幾經辛苦先去到個場…

老鼠cut死左我
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

27 12
發新話題