發新話題

圖片+賽果【雅博月賽7】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:10 移動
星期五要領教會團契所以黎唔到玩囉
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 44_66 於 2010-7-31 03:06 發表

周公子教我海底撈魚
比六爺正手沖爆,唔好話撈魚,我毛都撈唔到條啦

引用:
原帖由 快弧 於 2010-7-31 03:06 發表
星期五要領教會團契所以黎唔到玩囉
隊長下次一定要黎玩啊

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-7-31 03:08 發表

唔信
是喎,大俠

引用:
原帖由 44_66 於 2010-7-31 03:13 發表

我師傅外號:長洲橫打一野歐拍情場鬼見仇
外號咁長... 007師傅肯定身懷長(物)

引用:
原帖由 嘉靜 於 2010-7-31 03:20 發表

驚呢,長膠公主

嘉靜(長膠公主)下次黎玩下

咁又係,最驚d fan 屎觀完後又想魔下,就大近視喇

各位,身懷長(物)的意思是指身懷長(膠)

恭喜各位,特別周細嚇公子。
並多謝各位的付出,又叫又跳又飛,先有一場咁好玩既月賽。

可以參加下次書展;
再加彩虹and曲奇畫集,溫馨甜蜜,一定賣個滿堂紅!

點解琴日落到1/F, 見倒咁多人飛來飛去既
仲以為去左蜀山添
雅各月賽, 氣氛果然非同凡响, 有激烈無比既戰況 ( Happy仔大戰亞舜), 又有甜到漏既師徒大戰 (寶sir柔戰曲奇 ), 再加武哥仔及攞命既(攞命個名又幾貼切 )削球大法, 真係不枉此遊.
下次一於叫myron同各位哥哥學下飛仙削球甜蜜蜜大法

阿舜正係好強呢..下次有機會一定要跟你學下野.....
周公子宜家D波好穩, 難破之.
呢一個月都要秘密特訓了..
昨晚月賽真係好開心同十分感謝NORMAN的小禮物

引用:
原帖由 Terence 於 2010-7-31 09:54 發表
點解琴日落到1/F, 見倒咁多人飛來飛去既
仲以為去左蜀山添
雅各月賽, 氣氛果然非同凡响, 有激烈無比既戰況 ( Happy仔大戰亞舜), 又有甜到漏既師徒大戰 (寶sir柔戰曲奇 ), 再加武哥仔及&# ...
如果myron參加當然求之不得啦! 下次一齊玩。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

恭喜各位得獎者!

恭喜各位 !

嘩, 舉辦得好好, 九星級
打得精彩, 影得精彩; 搞手們好有power

發新話題