發新話題

又換新球拍膠片,去參加丁組賽!

又換新球拍膠片,去參加丁組賽!

上次(5月16 日) blueskyson 換球拍膠片去多參加北區廿五屆乒乓球賽, 現在, 那兩塊新膠片已崩了, 又要換新的, 以 參加 今 星期六的丁組排名賽!

上星期五 晚 (7月22日), 我去"乒乓Kingdom" 找黄 Sir幫換 新球拍膠片,
去之前, 在家"卒" 去球拍上的舊膠水, "卒"到我手痛,

那晚, 在 "Kingdom", 我遇到綱友 文仔及 呀 Sam 等在打波局!

換膠片的第二天, blueskyson出發去了6 天象棋省賽,
回來后, 今天 才開 始打返波,

明天就 丁組賽 la,

Good luck to him la.!

blueskyson 佢聽日打邊一組啊?
我打bbb, 唔知會唔會見到佢係隔離台比賽?

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-7-31 01:01 發表
blueskyson 佢聽日打邊一組啊?
我打bbb, 唔知會唔會見到佢係隔離台比賽?
佢係eee 呀

加油呀!blueskyson,阿舜

昨日, 見一位阿叔, 在兩面已崩膠皮的四周圍上同色的膠布, 吾知道可不可以參加比賽?

我琴日有睇你個仔打波!打得唔錯!唔知佢羸唔羸呢?佢同人地打到2比2!最後賽果點樣?

引用:
原帖由 成仔仔 於 2010-8-1 10:08 發表
我琴日有睇你個仔打波!打得唔錯!唔知佢羸唔羸呢?佢同人地打到2比2!最後賽果點樣?
最後賽果: 唔羸

引用:
原帖由 Bluesky 於 2010-8-11 20:25 發表

最後賽果: 唔羸
下次再打過,環年青,仲有好多機會!

睇圖片,球拍背面都應該夠期換,

發新話題