發新話題

【歌街球局】8月7日 (星期六) 11:00am - 2:00pm (4張 Table) FULL FULL

引用:
原帖由 martinluk 於 2010-7-31 22:05 發表

OK  再唔係下次你攪局  我黎join   
係播  咁使唔使落住你個名係後備先呀
好呀!@#
我攪球局一定無人黎join ga,哈哈..
你攪會受歡迎d~!~!
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

7/8 ball game

Martinluk 兄,

當日中午突有事趕不到,  請取消我的位.  

Sorry/  pycmak
mac

引用:
原帖由 pycmak 於 2010-8-4 10:19 發表
Martinluk 兄,

當日中午突有事趕不到,  請取消我的位.  

Sorry/  pycmak
無問題, 下次再玩過

Oh my god !!  依家仲收到17人添,頭一粒鐘得3張台,點搞 !!

引用:
原帖由 tommy 於 2010-8-4 18:02 發表
Oh my god !!  依家仲收到17人添,頭一粒鐘得3張台,點搞 !!
無問題,再加台

引用:
原帖由 WA.D.C 於 2010-8-4 20:55 發表

無問題,再加台
華哥一於"頂" 力支持,加台加到可以坐台!

引用:
原帖由 tommy 於 2010-8-4 21:00 發表

華哥一於"頂" 力支持,加台加到可以坐台!
先生,坐台要收$$$$嫁

引用:
原帖由 tommy 於 2010-8-4 18:02 發表
唔洗愁uncle.本人現加張10號枱給大家娛樂.希望uncle心情愉快,打得暢快.介時多多指教!

有HCLAI支持,uncle可以放心打波啦,仲可以諗吓打完去邊度飲茶喎

[quote]原帖由 黃大文 於 2010-8-4 22:52 發表
uncle是大長途馬,可能加時到晚上,仲可以諗去邊到食dinner.

引用:
原帖由 2468 於 2010-7-31 14:43 發表
join 後備先
到時跟你學習

引用:
原帖由 WA.D.C 於 2010-8-4 23:31 發表

到時跟你學習
跟你學習就真

引用:
原帖由 HCLAI 於 2010-8-4 22:22 發表

唔洗愁uncle.本人現加張10號枱給大家娛樂.希望uncle心情愉快,打得暢快.介時多多指教!
昌哥  想問聲你是否加左張 10號檯咋(11am - 12pm)  係就加埋上個 post 度嘛
我都有唸過 book 埋10號枱  甚至加多張枱添   但唸唸下都係算啦   lazy 嘛
同埋話晒呢個係非煩忙時間   

咁多 ching 勞心勞力, 到時要打到手軟, 不得欺場

回復 1# 的帖子

本人當天不能在指定時間出席,現換來CAR仔代為BOOK埸.THX CAR仔AND MARTIN!

引用:
原帖由 HCLAI 於 2010-8-5 20:19 發表
本人當天不能在指定時間出席,現換來CAR仔代為BOOK埸.THX CAR仔AND MARTIN!
在此多謝昌哥 勞心勞力   
同時再次多謝 cart 仔  臨危book 台   

引用:
原帖由 HCLAI 於 5-8-2010 20:19 發表
昌哥指指定時間係咪即係遲到,但之後都會到果隻呢?

引用:
原帖由 黃大文 於 2010-8-5 21:45 發表

昌哥指指定時間係咪即係遲到,但之後都會到果隻呢?
可能兩点後才到.但不要緊,可以欣賞乒超聯!

回復 1# 的帖子

MARTIN GOR 越來越受歡迎

[quote]原帖由 HCLAI 於 2010-8-5 22:00 發表

可能兩

發新話題