發新話題

【曾大屋球局】: 2月9日 (星期六) 3:00-7:00pm (完)

【曾大屋球局】: 2月9日 (星期六) 3:00-7:00pm (完)

你給我電話

引用:
原帖由 peater 於 2008-2-4 19:40 發表
是免費的.有8張石?我是一個新手.希望大家支持
時間:3:00pm-7:00
peater兄咪玩la= =你係新手?
你有精湛o既正手,懾人o既反手,奇異o既發球,敏捷o既推擋,神秘o既拉球,穩重如山o既基本功,係香港乒壇o既第一把交椅
小弟對你o既敬仰有如連綿不絕o既江水
你d拉球指點下小弟就幸福lo~:victory:

引用:
原帖由 ils1 於 2008-2-13 21:46 發表

peater兄咪玩la= =你係新手?
你有精湛o既正手,懾人o既反手,奇異o既發球,敏捷o既推擋,神秘o既拉球,穩重如山o既基本功,係香港乒壇o既第一把交椅
小弟對你o既敬仰有如連綿不絕o既江水
你d拉球指點下小弟就幸福lo~: ...
話自己好廢或者新手的,出到來就把人打到滿地找球:L ,這頪人起碼佔了七成

eeeeeeeee...呢個時間地點...岩哂隻貓 :lol

of course...i always go there on Sat 4:00-6:00pm

咁我又去...捧 ar peater場
就16號la....讓下我wo....

Peater ...你太約多大呢 ?  我地會否見過 ?

如果今個週六不入赤柱, 我 4-6PM, 通常都會在曾大屋註場

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-14 14:18 發表
Peater ...你太約多大呢 ?  我地會否見過 ?
我同佢都十一歲

我大你地少少. 我 16

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-14 15:16 發表
我大你地少少. 我 16
16 歲, 牛高馬大...:lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-14 14:18 發表
如果今個週六不入赤柱, 我 4-6PM, 通常都會在曾大屋註場
好似係下週唔係今週六喎....入赤柱

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-14 15:34 發表

16 歲, 牛高馬大...:lol  
邊個話 16 碎唔可以牛高馬大 ....我是貓高貓大

發新話題