發新話題

【舉報投訴】轉會投訴 ( Finished )

引用:
原帖由 fanlam13 於 4-2-2008 21:16 發表

你錯啦,極道羅殺.//RAY\\退隊時球季已經開始.
第一場已經在18/1舉行了.分別是狂龍十八vs泓景乒友 和 長勝將軍vs寶達艦隊.
而//RAY\\宣佈退隊時已經是21/1.
或者我表達錯誤, 我指我地o個隊還未開始打
其實之後還有球員想轉過來
但因我隊已開賽, 不想搞到聯賽咁亂, 所以都拒絕左....
不過都係o個句, 最緊要開心同埋識多啲波友:handshake

引用:
原帖由 輝Sir 於 4-2-2008 21:31 發表
我們管理員及管委會稍後會作出裁決,及會作出妥善的安排:handshake

我個人認為雙方應該暫時忍讓,不要作出傷害大家友誼的動作,謝謝!
輝sir 你隻手好番咪??
炮台有彈藥都無用架wor.....

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-5 11:56 發表

輝sir 你隻手好番咪??
炮台有彈藥都無用架wor.....
輝輝傷0左咩???:o

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 5-2-2008 11:59 發表

輝輝傷0左咩???:o
係呀
o個日月賽負傷出戰
跛左隻右手都過來我度撐場
好俾面:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-5 11:40 發表
fanlam

既然佢有私人理由, 我地都決定唔到:)
留番俾管理員啦, 不過始終大家都係玩下, 打下波, 借個"乒超聯"個名聚集多啲人打波同交流, 識多啲波友, :handshake 再加上管理人員都有自己正職, 唔駛咁 ...
既然說"乒超聯"個名聚集多啲人打波同交流, 識多啲波友,那樣大家都應該遵守這個遊戲規則.
如果大家都不遵守,那樣乒超聯訂立的規則就變廢.

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-5 14:02 發表

既然說"乒超聯"個名聚集多啲人打波同交流, 識多啲波友,那樣大家都應該遵守這個遊戲規則.
如果大家都不遵守,那樣乒超聯訂立的規則就變廢.
稍安毋燥........
管理員一定會公平處理呢....
但你都要比時間佢去辦妥....

大家都係業餘性質去參與這項活動....
也不可能一兩天就可以向各方查證所有理據........:time:

可以效法足球超聯....俾轉會費:lol
我做經紀(只抽1%作傭金) - 講笑啫....

ummm....我認為可以引用23條釋法, 咁就okay喇:handshake

ok ok sorry sorry....應該由管理處決定:victory:

請問各位管理員可以在14/2晚上9時前作出裁決嗎?事關15號開始有比賽.

引用:
原帖由 fanlam13 於 12-2-2008 10:23 發表
請問各位管理員可以在14/2晚上9時前作出裁決嗎?事關15號開始有比賽.
唔好介意我想問下現階段需要裁決什麼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-12 10:32 發表

唔好介意我想問下現階段需要裁決什麼
現時是需要裁決他是否可代表你們打乒超聯.
如果不能.之前他在你們那邊打比賽的分數都有機會要取消.

引用:
原帖由 fanlam13 於 12-2-2008 10:57 發表

現時是需要裁決他是否可代表你們打乒超聯.
如果不能.之前他在你們那邊打比賽的分數都有機會要取消.
若佢加入番你o個隊, 咁你地會有咩人刪除??(因人數最多為12人)

當然是最後入來的走.你看看我們的隊員名單,他的名字還在我們隊呢.

i see..thanks a lot

fanlam 兄
呢排好耐唔見你出嚟打波wor

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-12 11:19 發表
fanlam 兄
呢排好耐唔見你出嚟打波wor
工作繁忙.

引用:
原帖由 fanlam13 於 12-2-2008 11:23 發表

工作繁忙.
噢....新一年事事順景:loveliness:
多啲人工, 少啲野做:lol
見你咁多次都未同你打過, 遲啲多多指教:handshake

引用:
原帖由 tonycheung 於 2008-2-12 14:27 發表

I agree..as when Ray changed team, both Shatin and Tsuen Wan have not yet played any matches..it does not affect any teams
但始終他沒有說是轉會就是他錯.而且是給人發覺就是錯上加錯.

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-12 18:20 發表

但始終他沒有說是轉會就是他錯.而且是給人發覺就是錯上加錯.
我們明晚才討論此事:handshake

不過先你成日提住.......不如你講下我們應該要點做好:handshake

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 18:27 發表

我們明晚才討論此事:handshake

不過先你成日提住.......不如你講下我們應該要點做好:handshake
可以退隊,但不可轉會.
轉會只可在轉會周期到轉.

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-12 18:40 發表

可以退隊,但不可轉會.
轉會只可在轉會周期到轉.
咁係咪想你話果一個人要自動退隊呀?

發新話題