55 123
發新話題

【舉報投訴】轉會投訴 ( Finished )

【舉報投訴】轉會投訴 ( Finished )

為什麼網名//RAY\\可以自由從沙田紅黑隊轉會到荃民佳乒隊而不作通知?
是不是可以自由轉會而沒有限制時候?

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-4 13:00 發表
為什麼網名//RAY\\可以自由從沙田紅黑隊轉會到荃民佳乒隊而不作通知?
是不是可以自由轉會而沒有限制時候?:@
佢之前係有通知退出沙田隊家...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-4 13:11 發表

佢之前係有通知退出沙田隊家...
但他沒有說轉會.
他只不過是說退隊,而轉會又是另一回事.

其實是不是應該限定球員不能在退隊後立即轉會?

否則可能會天下大亂...

最壞的情況是球會可以經常自由轉會.........

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-4 13:18 發表

但他沒有說轉會.
他只不過是說退隊,而轉會又是另一回事.
噢...咁要問番管理員先得啦..

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-4 13:00 發表
是不是可以自由轉會而沒有限制時候?:@
我會同管理單位認真傾傾:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-4 13:34 發表

我會同管理單位認真傾傾:)
哪何時會有結果?

之前唔係講過話一年完左先可以轉會咩?:o

當然...如果當事人有特別原因或者合理解釋既話......管理員都可以考慮下既~

引用:
原帖由 左右開弓 於 2008-2-4 13:41 發表
之前唔係講過話一年完左先可以轉會咩?:o

當然...如果當事人有特別原因或者合理解釋既話......管理員都可以考慮下既~
如果係咁......其實就唔應該俾佢轉會了......

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-2-4 13:42 發表

如果係咁......其實就唔應該俾佢轉會了......
支持,因為這樣對其他球員不公平.

Ray好似有私人理由, 等管理員回來再談吧......

如果每一個球員都以私人理由而退隊跟住轉會.那樣轉會制度就有等於冇.

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-4 14:00 發表
如果每一個球員都以私人理由而退隊跟住轉會.那樣轉會制度就有等於冇.
大家都係業餘,就等菅理員返到再解決啦:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-4 14:05 發表

大家都係業餘,就等菅理員返到再解決啦:)
咁到啱既.....
等大腦返來再作出一個公平既裁決.....

當時因為沙田隊人數多了一個
而我隊有一空缺
同埋當時賽時還未開始.

一旦賽時開始了, 我絕不認同轉會.

若果對沙田隊造成不便, 不好意思:L

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-4 19:02 發表
當時因為沙田隊人數多了一個
而我隊有一空缺
同埋當時賽時還未開始.

一旦賽時開始了, 我絕不認同轉會.

若果對沙田隊造成不便, 不好意思:L
你錯啦,極道羅殺.//RAY\\退隊時球季已經開始.
第一場已經在18/1舉行了.分別是狂龍十八vs泓景乒友 和 長勝將軍vs寶達艦隊.
而//RAY\\宣佈退隊時已經是21/1.

煩請大家不要再作任何形式的討論住!

我們管理員及管委會稍後會作出裁決,及會作出妥善的安排:handshake

我個人認為雙方應該暫時忍讓,不要作出傷害大家友誼的動作,謝謝!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-4 21:31 發表
我們管理員及管委會稍後會作出裁決,及會作出妥善的安排:handshake

我個人認為雙方應該暫時忍讓,不要作出傷害大家友誼的動作,謝謝!
請問一下稍後即是何時?
煩請管理員給我一個確實時間答覆.

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-4 21:47 發表

請問一下稍後即是何時?
煩請管理員給我一個確實時間答覆.
我自己認為現在臨近佳節...
大家都未必有時間一起討論有關事情...

個人認為在新年假期過後才公開裁決結果會比較合適

fanlam

既然佢有私人理由, 我地都決定唔到:)
留番俾管理員啦, 不過始終大家都係玩下, 打下波, 借個"乒超聯"個名聚集多啲人打波同交流, 識多啲波友, :handshake 再加上管理人員都有自己正職, 唔駛咁urge
佢地做野好有效率, 所以你可以放心:victory:

55 123
發新話題