發新話題

【十三虎+雪清風遊樂坊】8月6日(五)7-10九龍公園

特別報告: 清風俠對我們的打法瞭若指掌

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=29754&extra=page%3D1

唯一沒有資料的是牧人...牧人將會是我們十虎唯一戰勝清風俠的秘密武器.

加油..

報告完畢
本帖最近評分記錄
  • ycfu +6 Join Ball Game 2010-8-3 10:22

有個小小提議...
關於   玩法:大循環,每勝一場得1分,輸一場扣一分

可否 勝方                     2-0 有 3分          2-1 有2分      
         負方                     1-2  有 1分.        0-2 就 零分

因為我唔想見到自己有負分...

引用:
原帖由 biside 於 2010-8-4 13:53 發表
不知還可加入否?
可以的話
撥一台給你們(8:00-10:00)

當晚在旁開局(4台)
會早d到見識吓十三乒豪
好丫..大家一起玩...好興奮呢...

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-4 16:17 發表

風兄你人在何方呢?見字請留言報平安。
網上西瓜真係work wor, 下次我都要用下先  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-8-5 08:09 發表

誰是雙魚得主好難講,話晒一代大長佬biside兄參加,勝負難測
我記得biside係邊個了..之前大家係沙田度打....結果...........

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-5 09:18 發表
不過唔好放Jack係呢組,應加入nchan001等清風兄全敗收場。

(kken,快弧, ycfu,nchan001,聰聰,Chowyiumo)
恐怕清風兄呢世怡不到頭來......

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 stephen1019 於 2010-8-5 10:08 發表
哎.... still  join a 暗黑球賽 in this forum...

also " 而打小組包尾的唔該幫手早D去霸位吃飯 "  
引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-8-5 00:48 發表
可分2組,每組7人打小循環,每組最高分2名打上線4強,而分數3,4名的和另外那組3,4名爭中線冠軍,而分數5,6名的和另外那組5,6名爭下線冠軍,而打小組包尾的唔該幫手早D去霸位吃飯 ,,
大約每人有(6-8)場波打 各位 ...
我係唔會去霸位的.....    

引用:
原帖由 stephen1019 於 2010-8-7 01:05 發表
超 happy 一晚 ........ many thanks to all BROS .....................
好高興能夠認識你...下次偷學你的橫打先....

我今晚破晒記錄..前後總共打左五粒鐘.....

發新話題
最近訪問的版塊