發新話題

【十三虎+雪清風遊樂坊】8月6日(五)7-10九龍公園

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-8-5 00:48 發表
可分2組,每組7人打小循環,每組最高分2名打上線4強,而分數3,4名的和另外那組3,4名爭中線冠軍,而分數5,6名的和另外那組5,6名爭下線冠軍,而打小組包尾的唔該幫手早D去霸位吃飯 ,,
大約每人有(6-8)場波打 各位 ...
係啊!周公子果然妙計!一於咁話!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-5 09:18 發表
不過唔好放Jack係呢組,應加入nchan001等清風兄全敗收場。

(kken,快弧, ycfu,nchan001,聰聰,Chowyiumo)
恐怕清風兄呢世怡不到頭來......

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

金鱗豈是池中物,一遇清風便化龍!!!  

Support  清風!!!!

清風仇家多多多
大俠難過五惡虎
但願球局閞不停
齊來支援送清風

哎.... still  join a 暗黑球賽 in this forum...

also " 而打小組包尾的唔該幫手早D去霸位吃飯 " <-----哎....重要做"胃安fu"
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

引用:
原帖由 stephen1019 於 2010-8-5 10:08 發表
哎.... still  join a 暗黑球賽 in this forum...

also " 而打小組包尾的唔該幫手早D去霸位吃飯 "  
引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-8-5 00:48 發表
可分2組,每組7人打小循環,每組最高分2名打上線4強,而分數3,4名的和另外那組3,4名爭中線冠軍,而分數5,6名的和另外那組5,6名爭下線冠軍,而打小組包尾的唔該幫手早D去霸位吃飯 ,,
大約每人有(6-8)場波打 各位 ...
我係唔會去霸位的.....    

引用:
原帖由 stephen1019 於 2010-8-5 10:08 發表

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

--->  

欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

引用:

可能係清風大俠ar~ar~

既然又比賽,咁獎品照舊,冠軍雙魚,亞軍Goma.

位位$25,聰聰睇好你。

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-5 10:54 發表
既然又比賽,咁獎品照舊,冠軍雙魚,亞軍Goma.

位位$25,聰聰睇好你。
我驚雪清風大俠第一個斬的係我ar~ar~

引用:
原帖由 邪惡核心563 於 2010-8-5 11:03 發表
ycfu 唔該幫手早D去霸位吃飯
yes sir.

小弟實在敬配清風兄的豪情氣魄及才華詩藝,為表公平,賽則應加上”七板成詩”,每打七板不能成詩者,敗論!

清風兄.好'雲'采, 好'雲'采!!!

此乃一舉三得,手口並用,練波、練詩、練口才!亦可使風兄強勢反彈

Thank you all to let me in

GREAT!!!  It seems that all the top TT players in HK will be gathering in this competition at Kowloon Park Sports Center by tomorrow night, especially the famous player of "The SPD snow comes with Chang wind."

Cheers,
Joec

you are right!

all the top 吹水players gathering.

引用:
原帖由 雪清風 於 2010-8-6 10:55 發表
To all tigers:

Please queue up and let me cut

Best with luck!

Ching Fung  "The Coman Tigers Fighter"
                                                       ...
I'm afraid that you will be 寡不敵眾.  

又要出e隻歌

發新話題