發新話題

【香港老頑童乒乓球俱樂部簡介】

我想我都有可能加入了!

要改定個名叫小頑童

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 閃人 於 2010-9-29 17:07 發表
只知道每星期四,下午二時到四時
又不知道什麼台號與人數
這樣可以改善嗎>?本人小小愚見
見到一班年長老前輩可能就系老頑童啦!
或大聲叫前輩你們是否老頑童呀
可以預我一齊玩嗎?
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 閃人 於 2010-9-29 17:18 發表

見到我穿著老頑童波衫.大聲叫,我一定認您
多謝閃人老頑童

To: 湯長老
今日 約15:00  會到貴球局一會!

引用:
原帖由 TWKJOE 於 2011-8-25 23:19 發表

Sorry 小過童,今日早出晚歸。未能出席下午球局。下次定要一會。
無問題啦 我自己會搵食
你d好客隊友(用佢地超然既球技)招呼得我貼貼服服

發新話題