發新話題

【乒工廠球局】7月22日 (星期四) 19:00 - 23:00pm - 觀塘乒高球會

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 jack 於 2010-7-21 16:30 發表

我想 join 都黎唔到, 聽日有 production rollout, 等印度收市先做到, 攪得黎都八點半先收工
仲有大把機會!! 下次啦!!!!

Full【乒工廠球局】7月22日 (星期四) 19:00 - 23:00pm - 觀塘乒高球會

Sorry I cannot join the game.

Sorry I cannot join the game too~~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 天樂 於 22-7-2010 02:25 AM 發表
Sorry I cannot join the game too~~
天樂我去你又唔到

引用:
原帖由 天樂 於 2010-7-22 02:25 發表
天樂!你真係唔好彩啦!錯失一個爆爆廠長既機會啦!

各位廠友...據收到一個可靠既消息...

今日既球局多左一個遊戲,就係....

" 決戰 2" /> "

我相信在座每一位廠友都想挑戰廠長既!
成功挑戰廠長者,有冰凍透心涼既汽水乙罐,
以示獎勵(即pay)
失敗者則有大懲罰(即pay) ...懲罰係咩...唔講住!
(此遊戲只適合乒工廠廠友尊享。名額有限 (不是,廠長體力有限),請從速報名!)

挑戰者:
一號 - Stephen
二號
三號
四號
五號
六號
七號
八號
九號
十號
十一號
十二號

廠長大人單挑12個人...........加油呀!廠長

好刺激喎
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

我挑丫唔該

引用:
原帖由 stephen2047 於 2010-7-22 13:03 發表
我挑丫唔該
好!
挑戰者一號 - Stephen ~~~

地獄咗兩晚,仲要大戰12人,家倫想我死快D

加油呀!廠長

加油呀廠長

12罐汽水, Gary輸得起.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-7-22 14:12 發表
12罐汽水, Gary輸得起.
係呀! 輸汽水閒事!! 打唔打到十二場係重點

引用:
原帖由 廠長 於 2010-7-22 14:14 發表

係呀! 輸汽水閒事!! 打唔打到十二場係重點
得既, 你唔係睇死自己麻.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-7-22 14:15 發表

得既, 你唔係睇死自己麻.
我特訓咗兩晚喇! 周身都散!!

[quote]原帖由 廠長 於 2010-7-22 14:18 發表

我特訓

[quote]原帖由 廠長 於 2010-7-22 14:18 發表

GARY, 得既, 你仲係後生仔黎架麻, 如果比起uncle輩黎講的話
正所謂打得多波, 自己有波神庇佑.

懲罰係咩又唔講住...點敢玩呀

引用:
原帖由 melody 於 2010-7-22 14:22 發表
懲罰係咩又唔講住...點敢玩呀
家倫會睇住妳la.....妳係佢partner wow...!!

發新話題